İBA'DAN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Mevlit Kandili” dolayısıyla mesaj yayımladı.

İBA'DAN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Mevlit Kandili” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Ekim 2020 Çarşamba 07:47
İBA'DAN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

Kandil günlerinin kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli günlerden biri olduğunu dile getiren Başkan İba; “Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil'ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin başta, ilimize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyorum. Kandil günleri kardeşlik bağlarımızı güçlendiren önemli günlerdir. Bu günlerde dargınlıklar, kırgınlıklar sona erdirilmeli, varsa etrafımızdaki ihtiyaç sahibi kimselere yardım edilmelidir. Hz. Peygamber’in örnek hayatından bize gösterdiği üzere iyiliği, güzel ahlakı, doğruluğu, birbirini sevmeyi en önemli vazifelerimiz olarak görmeliyiz.” Dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında, mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini, barış, huzur ve kardeşlik iklimine vesile olması dileklerinde bulundu.

Başkan İba, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan sevgili Peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bütün İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, ülkemiz adına insanlık için mutlu, huzurlu, günler diliyorum.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.