İBA, MAHALLE BAŞKANLARINA MAZBATALARINI TESLİM ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Enez, Keşan ve İpsala İlçelerindeki yeni atanan mahalle başkanlarına düzenlenen törenle mazbatalarını teslim etti.

İBA, MAHALLE BAŞKANLARINA MAZBATALARINI TESLİM ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Enez, Keşan ve İpsala İlçelerindeki yeni atanan mahalle başkanlarına düzenlenen törenle mazbatalarını teslim etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Mayıs 2021 Perşembe 06:35
İBA, MAHALLE BAŞKANLARINA MAZBATALARINI TESLİM ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet ilk olarak Keşan’a ziyarette bulundu. Partililerle yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan İba, ardından mahalle başkanları için düzenlenen mazbata törenine katıldı.

Başkan İba, düzenlenen tören ile mazbatalarını mahalle başkanlarına teslim etti. Edirne’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan İba, katkı sunan herkese teşekkür etti.

“MAHALLE BAŞKANLARIMIZ İLE KEŞANIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Keşan’da 19 mahalle başkanına mazbatalarını teslim eden Başkan İba, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Keşan’ın İspatcami Mahallesi Başkanı Saim Öztürk, Yeni Mescit Mahallesi Başkanı Taner Kalay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Başkanı Erol Örnek, Yukarı Zaferiye Mahallesi Başkanı Necati Turşucu, Yeni Mahalle Başkanı Şenol Çakmak, Aşağı Zaferiye Mahallesi Başkanı Arif Bulut, İzzetiye Mahallesi Başkanı Veli Sertkaya, Büyük Cami Mahallesi Başkanı Sami Kaya, Paşayiğit Mahallesi Başkanı Süleyman Yavuz, İstasyon Mahallesi Başkanı Celalettin Durmaz, Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Salih Kantar, Beğendik Yeni Mahalle Başkanı Ahmet Bilici, Beğendik Aydoğan Mahallesi Başkanı Halil Gülverin, Beğendik Kemalpaşa Mahallesi Celil Gümülcineli, Beğendik Beykent Mahallesi Başkanı Gülnarin Çetin, Yenimuhacır Atatürk Mahallesi Başkanı Bülent Ataman, Yenimuhacır İnönü Mahallesi Başkanı İsmail Göksoy, Yenimuhacır İstiklal Mahallesi Başkanı Ali Dinç, Yenimuhacır Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Şemsettin Çelikoğlu mazbatalarını aldı.

Mahalle başkanlarına ve yönetime özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan İba, Keşan için birlikte daha güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

“BAŞKANLARIMIZIN HER BİRİ, EDİRNE İÇİN KIYMETLİ İŞLERE İMZA ATACAK”

Başkan İba, ardından AK Parti Enez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  Enez Mahalle Başkanlarına da düzenlenen törenle mazbatalarını teslim eden Başkan İba, “Her biri, hem bu dava hem Edirne için kıymetli işlere imza atacak, buna yürekten inanıyorum! Edirnemizin her biri birbirinden kıymetli ilçeleri için çalışmayı nasip eden Allah'a şükürler olsun.” Şeklinde konuştu.

Enez’de, Çataltepe Mahalle Başkanı Ahmet Karlı, Gazi Ömer Bey Mahallesi Başkanı Süleyman Sönmez, Yeni Mahallesi Başkanı Yılmaz Kuru mazbatalarını aldı.

“BU MEMLEKET İÇİN TEK TEK ULAŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, İpsala’yı ziyaret ederek ilçe teşkilatı ile görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

İpsala’da hem sohbet hem de değerlendirmeler yaparak başladıkları ziyaretlere Mahalle Başkanlarının mazbatalarını teslim ederek noktaladıklarını aktaran Başkan İba, “İl il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev... Bu memleket için tek tek ulaşacağız, çalışacağız.” Dedi.

İpsala’da ise, Bayrambey Mahalle Başkanı Turan Gider, Kapucu Mahallesi Başkanı Ali Gülmez, Fatih Mahallesi Başkanı Murat Gügeoğlu, Saraçilyas Mahallesi Başkanı Timur Gevrek, Bozkurt Mahallesi Başkanı Habil Karamanlar, Köprü Mahallesi Başkanı Erol Kireç mazbatalarını aldı.

Mahalle teşkilatlarının partinin teşkilatlanma yapısının temelini oluşturduğunu ifade eden Başkan İba, mahalle başkanları ile birlikte daha iyi hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.