İBA, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 34. Ahilik Haftası kapsamında Küçük ve Yeni Sanayi Sitesi yönetim kurulunu ziyaret etti.

İBA, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 34. Ahilik Haftası kapsamında Küçük ve Yeni Sanayi Sitesi yönetim kurulunu ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Eylül 2021 Çarşamba 06:12
İBA, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Ahilik Haftası kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan İba, ilk olarak Edirne Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Cafer Rokovet ve yönetimini ziyaret etti. Esnafların çalışmaları hakkında Rokovet ve yönetiminden bilgi alan İba, "Sanayicimiz, üreticimiz, esnafımız yerli ve milli ekonomimizin gelişiminde baş tacıdır.” Dedi.

Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan İba, pandemi sürecinde zor bir süreç geçiren esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Anadolu’nun yaşayan geleneği Ahilik’in bugünkü esnafların yaşattığı çok kıymetli bir kültür olduğuna dikkat çeken İba, "Bugünkü ziyaretlerimiz, köklerimizin geleneği Ahilik Kültürünü günümüzde yaşatan üretici ve esnaflarımıza. Dürüstlük, sözüne güvenilirlik, yardımlaşma, dayanışma gibi en güzel hasletlerin buluştuğu bu kültürü korumak önceliklerimizdendir. Ne mutlu ki Edirnemizin esnafı da üreticisi de sanayicisi de bu güzel ahlakı yaşatmaya devam ediyor. Biz de AK Parti Edirne Teşkilatı olarak elimizden gelen her tür desteği kendilerine sunmaya devam edecek, üreticimiz, sanayicimizle omuz omuza çok güçlü bir Edirne ve çok güçlü bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz. Ahilik Haftası kutlu olsun." şeklinde konuştu.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.