İBA, ‘SOSYAL MEDYA’ YALANI SAMAN ALEVİ GİBİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı, İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Edirne teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Dağ, 3 kademe İl ve ilçe tanıtım ve medya başkanları ile bir araya gelerek yeni medya üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İBA, ‘SOSYAL MEDYA’ YALANI SAMAN ALEVİ GİBİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı, İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Edirne teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Dağ, 3 kademe İl ve ilçe tanıtım ve medya başkanları ile bir araya gelerek yeni medya üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Eylül 2021 Perşembe 06:52
İBA, ‘SOSYAL MEDYA’ YALANI SAMAN ALEVİ GİBİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ise “Sosyal medya konusunda bizlerin üstüne düşen vazife dünyanın en büyük silahı ve etkin aracı olan yeni medyayı doğru kullanmak ve bu mecrayı çıkarlarına alet edip en kirli şekilde kullanmaya hazır odakların karşısında durabilecek ahlaka, bilgiye ve yetkinliğe sahip olmaktır.” Dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ, Edirne teşkilatını ziyaret ederek il ve ilçe tanıtım ve medya başkanları ile bir araya geldi.

Sosyal medya üzerine sohbet gerçekleştirilen etkinlikte, medyanın doğru kullanımına değinildi.

Dünyanın dinamiklerinin çok farklı olduğunu ifade eden Başkan İba, “Artık medya çok farklı ve bambaşka bir yere doğru hızla ilerliyor. Biz Türkiye olarak, özellikle yeni medyanın ve sosyal medyanın kullanımı konusunda büyük bir ivme ve hız yakalamış bir milletiz. Hep denir ya Türk Milleti 19. yüzyılda başlayan sanayi devrimi trenini kaçırdı diye. Ancak biz, bana sorarsanız AK Partimizin teknolojik ve bilişim hamleleri sayesinde 21. yüzyılın teknoloji ve bilişim devrimini en ön sıralardan yakalamış bir milletiz!” ifadelerini kullandı.

 “Sosyal medya kanallarını doğru ve ahlaklı şekilde kullanmayı herkes kendine görev edinmeli”

Yeni neslin umudu ve geleceğin mimarı olacak AK Parti teşkilatları ve üyeleri olarak, dezenformasyonla mücadele etmeyi, doğru bilgiye ulaşmayı ve doğru bilgi yaymayı, sosyal medya kanallarını en etkin ve ahlaklı ve doğru şekilde kullanmayı herkesin kendine görev edinmesi gerektiğini ifade eden Başkan İba, “Bunun içindir ki bizlerin de üstüne düşen vazife, yenidünyanın en büyük silahı en büyük ve etkin aracı olan yeni medyayı doğru kullanmak, etkin kullanmak ve bu mecrayı çıkarlarına alet edip en kirli şekilde kullanmaya hazır odakların karşısında durabilecek bilgiye ve yetkinliğe sahip olmaktır.” Dedi.

“Sosyal Medyada yalanın alıcısı her ne kadar fazla olsa da, saman alevi gibi sönemeye mahkumdur.”

Sosyal medya kullanımında yaşanan devasa artışın, beraberinde bir kısım sorunları da getirdiğini aktaran AK Parti Edirne İl Tanıtım ve Medya Başkanı Gökhan Balta, “Bu sorunların en başında dezenformasyon ve bilgi kirliliği var elbette. Bu bilgi kirliliği savaşılması gereken öyle büyük bir düşman ki, en ufak bir yanlış bilgilendirme kitleleri korkunç bir hızla peşine takıp yanlışın, çarpık ve yalan olanın peşine takabilir ve bunun örnekleri dünyada da ülkemizde de görülmektedir. Maalesef sosyal medyada yalanın alıcısı daha fazla oluyor. Ancak AK Parti teşkilatları olarak bizler, doğruyu her fırsatta anlattıkça çok şükür yalanın ışığı saman alevi gibi sönüyor. Doğrular karşısında, yalanlar saman alevi gibi dönemeye mahkûmdur ” Şeklinde konuştu.

Toplantı 3 Kademe İl ve İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlarının soru ve cevaplarıyla son buldu.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.