“İKTİDARI BERABER KURACAĞIZ”

CHP Edirne Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen törenle 123 üyeye rozetleri takıldı. Törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve milletvekilleri katıldı. Başkan Gürkan, “Halkın iktidarını bu güzel vatanda beraber kuracağız” dedi.

“İKTİDARI BERABER KURACAĞIZ”

CHP Edirne Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen törenle 123 üyeye rozetleri takıldı. Törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve milletvekilleri katıldı. Başkan Gürkan, “Halkın iktidarını bu güzel vatanda beraber kuracağız” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ocak 2022 Perşembe 06:26
“İKTİDARI BERABER KURACAĞIZ”

CHP Edirne Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen törenle 123 üyeye rozetleri takıldı.

CHP Edirne Merkez İlçe Toplantı Salonunda düzenlenen törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Antalya Milletvekili Cavit Arı, Belediye Başkanı Recep Gürkan ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Güngörmedi törende yaptığı konuşmada, genel merkezlerinin üye sayılarının artırılması yönündeki çağrısıyla birlikte üye çalışmasına başladıklarını hatırlatarak, “Bizde 3 günde 123 üye bulabildik kendimize. Özellikle kadın yeni üye sayımızın bu kadar olması bize gurur sağladı” dedi.

BİZ BAKTIĞIMIZDA YEDİ DÜVELE KARŞI KOYAN BİR İRADEYİ GÖRÜYORUZ

Törende konuşan Başkan Recep Gürkan, CHP’nin dünyada en etkili 10 partiden birisi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Cumhuriyet devrimlerini kurdu ve bu güne kadar yaşatılmasını sağladı ve bu günden sonrada sağlayacak.  Bizi en çok suçladıkları şeylerden birisi siz bayramlarda gidip bir puta tapıyorsunuz, bir beton heykelin önünde anlamsız bir şekilde saygı duruşunda bulunuyorsunuz, betona bakıyorsunuz selam veriyorsunuz diyorlarya . Bir söz var; neye baktığınızdan çok hayatta, nereden baktığınız önemli. Bakış açınız önemli. Onlar baktığında beton görüyorlar ama biz baktığımızda yedi düvele karşı koyan bir iradeyi görüyoruz.

Biz baktığımızda; emperyalistleri topraklardan denize döken kuva-i milliyeyi görüyoruz. Biz baktığımızda 1934’te Avrupa’nın birçok ülkesi daha tanımazken kadınlara verilen özgürlükleri seçme seçilme hakkını görüyoruz. Biz onun deniz mavisi gözlerine baktığımızda tam bağımsız Türkiye’yi görüyoruz. Biz onun gözlerine baktığımızda geleceği kuracak olan o gencecik evlatlarımızı torunlarımızı görüyoruz. O yüzden onların nereye baktığı önemli değil,bizim bakarken ne gördüğümüz ne hissettiğimiz önemli. Biz Mustafa Kemal Atatürk deyinde tam bağımsız ilelebet payıdar olacak uğruna her şeyi gözü aldığımız Türkiye Cumhuriyetini görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu diyor ya geliyor gelmekte olan,en kısa sürede halkın iktidarını bu güzel vatanda beraber kuracağız.”

SÖYLENECEKLER SÖYLENDİ ARTIK ÇALIŞMA VAKTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise söyleneceklerin söylendiğini artık çalışma vaktinin geldiğini hatırlatarak, “Eğer bu ülkenin kurucu partisi isek ,kurtarıcı partisi de olmak zorundayız. Geçmişte nene hatunun yaşadıklarını bu vatan toprağı için mücadele veren o inancın aynısını taşımak zorundayız. Bize Cumhurbaşkanlığı sistemi ucube sistemi dayattılar ve üç yıllık faturası yoksulluk yokluk oldu. Çaresizlik oldu. Her geçen günde maalesef olumsuzluğa doğru gidiyoruz. Biz cumhuriyeti 100. Yılında bize düşen o kurucu iradeye laik olmak onların kurduğu cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız.

Bu ülkeyi kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olan borcumuzdur bu borcu ödemek zorundayız. İşimiz zor biliyorum sorumluluğumuz büyük ama bunu aşabilecek güçteyiz. Kadınlarımız en büyük gücümüz. Onlar isterse dünyayı değiştirir bu irade inşallah Türkiye’yi değiştirecek” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’ye katılan 123 üyenin rozetleri takıldı. 77 yaşındaki Fatma Kabakçı’ya CHP üye rozetini ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun taktı.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.