Satılık Daire

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 80 m² konut açık artırma ile satılacak.

Satılık Daire

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 80 m² konut açık artırma ile satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Şubat 2021 Pazar 16:05
Satılık Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 7 Bağımsız Bölüm Nolu Mesken 5 katlı betonarme bir yapının 3. Katında bulunmakta olup, yapının zemin katında çeşitli niteliklerde iş yerleri mevcuttur. Yapı yaklaşık 22 yıllık olup yıpranması % 20'dir. 7 nolu bağımsız bölüm mesken, 2 oda 1 salon, banyo, mutfak, wc, koridor ve balkondan ibarettir. Oda ve salon döşeme kaplaması laminant parke, diğer hacimler seramik ile kaplı, doğramalar PVC ısı camlıdır. ısınma doğalgaz kombi ile sağlanmakta olup, kullanım alanı 80 m2 dir.

Tahmini bedeli 165.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, TEKİRDAĞ ADLİYESİ SATIŞ MEMURLUĞU ODASI KAT : -4'de 19/03/2021 günü saat 14:00'te açık artırma suretiyle yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/735170/emlak/konut/tekirdag-suleymanpasada-80-m%C2%B2-konut-acik-artirma-ile-satilacak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.