İRİŞ PROJELERİNİ TANITTI

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, cumartesi günü düzenlenen toplantıda projelerini tanıttı. İriş, Edirnelilere daha iyi bir yaşam standardı sunmak adına her alanda çok çalışacaklarını söyledi.

İRİŞ PROJELERİNİ TANITTI

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, cumartesi günü düzenlenen toplantıda projelerini tanıttı. İriş, Edirnelilere daha iyi bir yaşam standardı sunmak adına her alanda çok çalışacaklarını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Mart 2019 Pazartesi 08:16
İRİŞ PROJELERİNİ TANITTI

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, cumartesi günü düzenlenen basın toplantısıyla projelerini kamuoyuna tanıttı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ve geçmiş dönem belediye başkan adaylarının katıldığı toplantıda, hayatın birçok alanında yapılacak 15 proje tanıtıldı.

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş’in tanıttığı projeler şu şekilde:

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

Başarı, işini seven ve neyi nasıl yapacağını bilen kadrolar ile mümkündür. Bunun için hizmet içi eğitimlerin yapılması şarttır. İşe buradan başlayacağız. Ölçülebilir, denetlenebilir ve yönetilebilir bir sistem kuracağız. Tüm belediye hizmetlerinin, iş ve süre tanımı yapılacak. Tüm hizmetler tanımlanan bu süreler içinde gerçekleştirilecek. Toplam kalite yönetimini uygulayarak belediye hizmetlerini kaliteli ve verimli hale getireceğiz.

TİCARET KOORDİNASYON MERKEZİ

Sivil toplum kuruluşları, iş insanları ve kamu kurumları ile birlikte Edirne’nin ekonomik kalkınması için projeler üreteceğiz. Bu sayede işsizliği azaltacağız.

İLETİŞİM

*Beyaz Masa
Belediye’de işin olan vatandaşların işlerinin seri bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Belediye Binasının girişine “Beyaz Masa” kuracağız.

*EDİM (EDİRNE İLETİŞİM MERKEZİ)
İletişim Merkezinde internet üzerinden gelecek olan şikayetler veya talepler incelenerek en kısa sürede sonuçlandırılacaktır.

*İnteraktif Belediyecilik
Belediye Meclis Toplantı ve gündemleri halka açık olacak. İnternet üzerinden sürekli “anket” çalışması yapılacak. Ayrıca sosyal medya üzerinden mahalle sorunları ve teklifleri alınacak.

ALTYAPI

Yap-boz’a Hayır; şehrimizde altyapı çalışmalarını tam bir koordinasyon içerisinde yaparak “yap-boz” anlayışını ortadan kaldıracağız.
Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projeleri; Uzun ömürlü düşünerek, önümüzdeki 100 yıl boyunca şehrimizi n alt yapısını kaldırabilecek kanalizasyon ve yağmur suyu toplama kanalları inşa edeceğiz.

UCUZ VE TEMİZ SU

Şehir Suyu şebekesini asbestli borulardan acilen kurtaracağız. 10 tondan az su tüketen evlere yüzde 50 indirim yapacağız.

HAFİF RAYLI SİSTEM

Şehir merkezinden başlayarak Tıp fakültesine kadar “Hafif Raylı Sistem” kuracağız. Böylece daha ucuz ve insan haysiyetine uygun bir ulaşım sistemine kavuşacağız.

GEZİNTİ-YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLLARI

Şehrimizin mahallelerini birbirine bağlayan ve çarşı merkezine uzanan gezinti, yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız.

DÖNER KATLI OTOPARKLAR

Çarşı merkezinde ve mahallelerimizde toplam 5 bin araçlık döner katlı modern otoparklar yapacağız.

TURİZM

Şehrimize gelen turistlerin ziyaretlerini kolaylaştıracak her türlü tedbir alınacaktır.

ENGELSİZ YAŞAM

Engelli vatandaşlarımız için Koordinasyon ve Dayanışma Merkezi açacağız. Başta ulaşımda olmak üzere, engellilerimize engel olan tüm hataları giderip engelsiz bir şehir kuracağız.
 

KADINLAR İÇİN EL EMEĞİ ATÖLYELERİ

Kadınlarımıza yönelik eğitim, kültür, sanat atölyeleri kuracağız. Ürettikleri ürünlerin sergilenebileceği ve pazarlanabileceği imkanları sağlayacağız.

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE MERKEZİ

Toplumsal bilinç sağlama, önleyici tedbirler alma ve rehabilitasyon çalışmaları konusunda hizmet vermek için Madde Bağımlılığı ile Mücadele Merkezi kuracağız.

YAŞAM ALANLARI

Büyük bir kısmı atıl durumda bulunan Söğütlük Ormanı ve Tavuk Ormanının tamamını yeniden projelendireceğiz. Her mahallemizde ihtiyaca göre yeşil alanlar oluşturacağız. Bütün mahallelerimizde ihtiyacı karşılayacak şekilde çocuk parkı oluşturacağız. En önemli projelerimizden biri de nehir kenarlarının düzenlenerek halkımızın istifadesine sunulması olacaktır. Vatandaşlarımızın organik sebze meyve yetiştirebilecekleri “Hobi Bahçeleri” kuracağız.

SPORTİF HEDEFLER

Edirne’mize Altın Kemer başarısını kazandıracak pehlivanlar yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de Yağlı Güreş Okulunu kuracağız. Edirne’mizi Olimpik trap standartlarına uygun bir Trap poligonuna kavuşturacağız.

ÜCRETSİZ İNTERNET KULLANIM ALANLARI

Halkımızın ve misafirlerin yoğun olarak bulundukları bölgelerimizde ücretsiz internet kullanım alanları oluşturulacak

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.