İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası arasında MEGİP kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası arasında MEGİP kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Şubat 2019 Çarşamba 09:11
İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, MEGİP kapsamında imzalan protokol için bir araya geldi.İmzalanan protokol ile PE-RE-JA İleri Kimya Sanayinde “Sabun İmalat Makinesi Operatörü” mesleğinde 12 kişilik program açıldı.

Gerçekleştirilen görüşmede İl Müdürü Çildam tarafından İŞKUR’un faaliyetleri ile işverenlerin yoğunlukla faydalandığı İşbaşı Eğitim Programları ve MEGİP kapsamında bilgiler paylaşıldı. İl Müdürü Çildam; “MEGİP kapsamında eğitimlere katılan kursiyerlerin; 77,07 TL cep harçlığı da alacaklarını, iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primlerinin karşılanacağını ve işyerlerinin eğitime katılan kursiyerler için istihdam teşviklerinden de yararlanabileceklerini” belirtti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise Mesleki Eğitim Kurslarının önemine değinerek imzalanan protokolün taraflar için başarılı bir şekilde sürdürülmesi temennisinde bulundu.

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından MEGİP kapsamında; ŞOK Marketler TİC. AŞ ile 10 kişilik Reyon Görevlisi mesleğinde, KM Tekstil Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti ile 20 kişilik Düz Dikiş Makineci mesleğinde programlar düzenlendi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.