İşyerleri Kiraya Verilecek

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait işyerleri kiraya verilecek.

İşyerleri Kiraya Verilecek

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait işyerleri kiraya verilecek.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2021 Pazartesi 15:08
İşyerleri Kiraya Verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 1.Vakıf işhanı, 2.Vakıf işhanı 2021 yılı yatırım programındadır. İdare tarafından uygulamaya geçileceği zaman 5737 sayılı Vakıflar Kanununun 20. maddesi gereği kira süresinin bitiminden 1 ay önce bildirim yapılmak kaydıyla taşınmaz tahliye edilecektir.

İhale açık arttırma suretiyle 09/03/2021 tarihinde saat : 14:00’de Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğünde (Sabuni Mahallesi,Talatpaşa Caddesi No:145) yapılacaktır. Kiraya verilecek  taşınmazlarla ilgili şartname mesai gün ve saatlerinde İdare binasında görülebilir. Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğüne kira/ecrimisil borcu bulunanlar ile mahkemelerde hukuki ihtilafı bulunan talipliler ihaleye kesinlikle alınmayacaktır.

Taşınmazların ihalelerine son müracaat tarihi 09/03/2021, son müracaat saati ise 11:00'dir. Müracaat tarihinden ve saatinden sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/740162/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/edirne-vakiflar-bolge-mudurlugune-ait-isyerleri-kiraya-verilecektir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.