İYİ PART’DE DUR DURAK YOK

İYİ Parti Milletvekili adayları 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde başarılı olmak için gece gündüz çalışıyor.

İYİ PART’DE DUR DURAK YOK

İYİ Parti Milletvekili adayları 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde başarılı olmak için gece gündüz çalışıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Haziran 2018 Cuma 10:12
İYİ PART’DE DUR DURAK YOK

24 Haziran’da yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine iddialı bir şekilde hazırlanan İYİ Parti Milletvekili adayları gece gündüz çalışıyor.

Kıt imkanlarla seçim propagandası yaptıklarını belirten İYİ Parti Edirne 2. Sıra Milletvekili adayı Dilek Kırmızı, Edirne’den Cumhuriyet İttifakı olarak tek bayan milletvekili adayı olduğunu belirtirken ”Ben Edirne’de esnaflık yapıyorum. Her zaman halkımızın arasındayım.

Genel Başkanımızın bayan olması ve benim de buradan bayan olarak milletvekili adayı gösterilmem özellikle bayanlarımız açısından bir fırsat olmalıdır” dedi.

YAŞAMIN ÇİLESİNİ KADINLAR ÇEKİYOR

Toplumda yaşamın çilesini çeken, bazı yerlerde horlanan, saldırıya uğrayanların  kadınlar olduğunu belirten  Kırmızı, ”Onun için kadınlarımızın siyasette ön planda olmaları gerekir. Partimizin bu yönde öncülük ettiğini görüyoruz.

Genel Başkanımız Meral Akşener, il il dolaşarak kadınlarımızın sesini duyuruyor. Seçim meydanındaki başarının parlamentoya da yansıyacağına Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığında da iddialı olduğu kanısındayım. Milletvekili seçildiğim takdirde Edirne’de kadınlarımızın parlamentoda sözcüsü olacağım. Edirne’mizde uzun süredir bir kadın milletvekili parlamentoda yer almadı. Bu seçimde kadınlarımızın özleminin son bulacağına inanıyorum. Kadınlarımızdan kendilerini temsil için oy istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.