JUDO TAKIMI EVİNE KUPALAR VE MADALYALARLA DÖNDÜ

Judo Ünilig Finaller Türkiye Şampiyonası’na Trakya Üniversitesi Judo Takımı damga vurdu. Trakya Üniversitesi Judo Takımı, şampiyonada toplamda 10 madalya ve 2 kupa kazanarak büyük başarı elde etti. 

JUDO TAKIMI EVİNE KUPALAR VE MADALYALARLA DÖNDÜ

Judo Ünilig Finaller Türkiye Şampiyonası’na Trakya Üniversitesi Judo Takımı damga vurdu. Trakya Üniversitesi Judo Takımı, şampiyonada toplamda 10 madalya ve 2 kupa kazanarak büyük başarı elde etti. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Mayıs 2022 Salı 06:00
JUDO TAKIMI EVİNE KUPALAR VE MADALYALARLA DÖNDÜ

Trakya Üniversitesi Judo Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen Judo Ünilig Finaller Türkiye Şampiyonası’ndan kupalar ve madalyalarla döndü. Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonada Trakya Üniversitesi ferdi ve takım olarak önemli başarılara imza attı. Türkiye’den 39 üniversite takımının mücadele ettiği şampiyonada üniversiteleri adına ter döken Trakya Üniversitesinin başarılı sporcuları, müsabakalara adeta damga vurdu.

Çok sayıda sporcunun katıldığı ve kıyasıya mücadelelere sahne olan şampiyonada kadınlar +78 kilogramda tatamiye çıkan öğrenciler Kübranur Esir ile erkekler kategorisinde 81 kilogramda M. Mustafa Koç Türkiye Şampiyonu oldu. Kadınlar kategorisinde 78 kilogramda Trakya Üniversitesi öğrencileri Dilem Bağçuvan ve 90 kilogramda Kadircan Çelik Türkiye ikincisi; 70 kilogramda Burcu Aksoy ve 73 kilogramda M. Hamdi Yıldırım ise Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Takım müsabakalarında da başarılı sonuçlara imza atan Trakya Üniversitesi Judo Takımı, Üniversitelerarası Türkiye Judo Mix Takım Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü, Kadın Kata Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi ve Erkek Kata Şampiyonası’nda ise Türkiye yedincisi oldu.

Şampiyonaya Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şengül Demiral antrenörlüğünde 11 sporcu ile katılan Üniversitemiz, toplamda 10 madalya ve 2 kupa ile şampiyonayı tamamladı.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MİX JUDO TAKIM LİSTESİ

70 kg Burcu Aksoy- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

70 kg Selin Çakıcı- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

+78 kg Kübranur Esir- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

+78 kg Dilem Bağçuvan- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

73kg M. Hamdi Yıldırım- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

73kg Abdullah Kaymaz- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

90 kg M. Mustafa Koç- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

90 kg Kadircan Çelik- Mix Judo Takım Şampiyonası Üçüncüsü

Trakya Üniversitesi Judo Kata Takım Listesi

Kata Kadın Takımı: Türkiye İkincisi

Tori: Selin Çakıcı

Uke: Dilem Bağçuvan

Kata Erkek Takımı: Türkiye Yedincisi

Tori: Bayramm Sapargulyev

Uke: Emre Savur

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 30.05.2022 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.