Satılık 2+1 Daire

Kırklareli'de 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Kırklareli'de 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Şubat 2021 Çarşamba 15:31
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi, Kırklareli merkez ilçe, Camiikebir(karakaş) Mah. Hal Sokak, Eren Apt. No:9- Normal 1.kat 6 nolu mesken. Taşınmaz tapu kayıtlarında,Kırklareli ili merkez ilçe,Camiikebir mahallesi, Karaumur mevkii 76 ada 5 parsel, 1 .kat,6 nolu bağımsız bölüm, 1/20 arsa paylı, bağımsız bölüm niteliği mesken, tam hisseli, ana taşınmaz niteliği arsa, ana taşınmaz yüzölçümü 371 m2.Taşınmaz imar planı içinde konut+ticaret bölgesinde yer almaktadır.Taşınmaz, 2 oda,salon, mutfak, antre, banyo, wc ve balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Salon ve odaların zeminleri laminant parke ile döşelidir. Duvarları saten boyalı, tavanları ise tavan boyası ile boyalı olup, kartonpiyer mevcuttur. Mutfak, banyo ve wc nin zeminleri seramik ile döşelidir. Banyonun duvarları tavana kadar fayans ile kaplıdır. Banyoda duşakabin, klozet ve lavabo mevcuttur. Mutfakta ahşap dolaplar ve tezgahı mevcuttur.Giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap, dış pencereler ise plastik doğramadır. Balkon camlı camekan ile kapatılmıştır.Isınma şekli doğalgazlıdır(kombili). Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör yoktur. Bodrum kattaki kömürlükler ahşap tahta ile bölünmüş vaziyettedir. Bina girişi Hal sokağından olup ihaleye konu mesken Yonca Sokağa cephelidir. Bina girişi demir doğramadır. Bina girişi kapısı demir doğramadır. Bina girişi zemini seramik ile döşelidir. Bina içindeki merdvenlerin basamakları ve sahanlıkları mermer ile kaplıdır.Meskenin alanı 80 m2 dir.

Tahmini bedeli 200.000 ₺ olan taşınmaz için ihale, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de 26/03/2021 günü saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/734481/emlak/konut/kirklarelide-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.