‘KALBİMİZİN SULTANLARI’ SERGİLENDİ

Anneler Günü nedeniyle, Edirne Belediyesi ile EFSED işbirliğinde ‘Kalbimizin Sultanları’ isimli sergi açıldı.

‘KALBİMİZİN SULTANLARI’ SERGİLENDİ

Anneler Günü nedeniyle, Edirne Belediyesi ile EFSED işbirliğinde ‘Kalbimizin Sultanları’ isimli sergi açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:12
‘KALBİMİZİN SULTANLARI’ SERGİLENDİ

Edirne Belediyesi ile Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği işbirliğinde, Anneler Günü kutlamaları kapsamında ‘Kalbimizin Sultanları’ isimli sergi açıldı. İlhan Koman Parkı’nda açılan sergi, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Serginin açılışına, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AYDIN: “HER SANAT ESERİ, ANNE SEVGİSİNİ ANLATMAKTA HEP EKSİK KALMIŞTIR”

Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği Genel Koordinatörü Enver Aydın burada yaptığı konuşmada, “Sanat, duyguların peşinde koşan bir sahadır. Sanatçının tek kaygısı, hissedebildiğimiz insani duyguları, ürettiği eserleri ile izleye aktarmaktır. Tüm canlılar arasındaki en kutsal, en özel ve en gerçek sevgi, şüphesiz ki anne sevgisidir. Bu duygu o kadar yücedir ki, bugüne kadar üretilen her sanat eseri, anne sevgisini aktarmakta hep eksik kalmıştır. EFSED olarak bugün, Sultanların Şehri Güzel Edirne’mizde ‘Kalbimizin Sultanları’ isimli bir sergi düzenliyoruz. EFSED Üyesi 15 fotoğrafçı arkadaşım, Türkiye ve Dünyanın birçok bölgesinde çektikleri anne-çocuk fotoğraflarıyla bu sergiye destek verdi. 15 arkadaşım da kendi gözleriyle ve duygularıyla u sevgiyi anlatmaya çalıştı. Bu çalışmada ve her daim desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve Özlem Takındı’ya şahsım, sergiye katılan arkadaşlarım ve derneğim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü Müdür Vekili Özlem Takındı ise, tüm annelerin anneler gününü kutladı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.