KALİTENİN YENİ ADRESİ

Miss Döner, yoğun bir ilginin olduğu açılış töreniyle beraber hizmet hayatına başladı.

KALİTENİN YENİ ADRESİ

Miss Döner, yoğun bir ilginin olduğu açılış töreniyle beraber hizmet hayatına başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Mart 2019 Perşembe 08:14
KALİTENİN YENİ ADRESİ

Miss Döner, 27 Mart Çarşamba günü düzenlenen açılış töreniyle hizmet hayatına başladı. Yoğun bir ilginin olduğu açılış törenine Edirne Valisi Ekrem Canalp, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Ak Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Koray Uymaz, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe katıldı.

“TRAKYA’DA OLMAYAN BİR ŞEY YAPIYORUZ”

Global Garden’daki  (Olin Kavşağı) işletmelerinin açılış töreninde konuşan işletme sahibi Kerim Durmaz, “Miss Döner bizim kendi markamız. Tandır fırını getirterek Edirne’de ve Trakya’da olmayan bir şey yapıyoruz. Yaprak dönerin orijinali yapılıyor. İşletmemiz 150 kişi kapasiteli ve 25 kişiyi istihdam ediyoruz. Yaprak döner, İskender, bütün fırın ürünleri, pide çeşitleri, lahmacun, 7/24 bütün çorba çeşitlerimiz olmak üzere hizmetimiz devam etmektedir.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.