KAMPANYA'YA TAM DESTEK

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından başlatılan Biz Türkiye'yiz Tekerlekli Sandalye Kampanyası'na  Edirne Halk Oyunları Federasyonu il temsilciliği tam destek verdi.

KAMPANYA'YA TAM DESTEK

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından başlatılan Biz Türkiye'yiz Tekerlekli Sandalye Kampanyası'na  Edirne Halk Oyunları Federasyonu il temsilciliği tam destek verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Ağustos 2019 Perşembe 08:42
KAMPANYA'YA TAM DESTEK

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu önderliğinde, "Biz Türkiye'yiz, Bütün Engellere, Bütün Zorluklara Kapak Olsun" sloganı ile "Biz Türkiye' yiz Tekerlekli Sandalye Kampanyası" başlatıldı.

Başlatılan kampanyaya Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Edirne il temsilciliğinden de tam destek geldi. Kampanya ile ilgili olarak Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Mehmet Grammeşin ''Federasyon Başkanımız Sayın Suat Aksu, sevginin ve barışın kaldıramayacağı engel olmadığını belirterek, engelli vatandaşlarımıza bir umut olabilme adına Tekerlekli Sandalye Projemizi başlatmıştır. Buna göre Tekerlekli Sandalye bağışları ya da geri dönüşüme tabi kapaklar toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtmiştir. Halk Oyunları camiasının çok büyük ve yardımsever olduğunu vurgulayan başkanımız , camianın engelli vatandaşlarımıza bir umut olmasını beklediğini kaydetmiştir. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanı Suat Aksu tarafından başlatılan kampanyaya Edirne il temsilciliği olarak tam destek veriyoruz ve umut ediyoruz ki gerek tekerlekli sandalye alarak gerekse kapak teslim ederek bu projeye Edirne ve halk oyunları camiası ve  olarak önemli ölçüde destek veririz.Bu konuda iş insanlarımızdan ve vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Başlatılan proje ile ilgili ayrıntıların daha sonra Türkiye Halk Oyunları Federasyonu resmi sitesi thof.gov.tr'den duyurulacaktır . Bu özel kampanyaya katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız Edirne İl Temsilciliğimize 05462172635 nolu telefonu arayarak bilgi vermesi  yeterli olacaktır." dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.