KARAMOLLAOĞLU YARIN EDİRNE’DE!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart Mahalli seçim çalışmaları programı çerçevesinde 9 Şubat Cumartesi günü Edirne’ye geliyor.

KARAMOLLAOĞLU YARIN EDİRNE’DE!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart Mahalli seçim çalışmaları programı çerçevesinde 9 Şubat Cumartesi günü Edirne’ye geliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Şubat 2019 Cuma 09:27
KARAMOLLAOĞLU YARIN EDİRNE’DE!

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, “31 Mart Mahalli Seçimleri ile ilgili çalışma programı çerçevesinde Aday tanıtım programıza  katılmak üzere Cumartesi günü şehrimize geliyor. Tüm adaylarımızla birlikte büyük bir katılım beklediğimiz programımız 19 Şubat Cumartesi günü akşamı 19.30’da ETSO konferans salonunda gerçekleşecek. Programa tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

“Dürüst Belediyecilik” anlayışı ile çıktıkları bu yolda, topluma hizmet etmenin, doğruyu yüceltmenin, hakkı üstün tutmanın erdemini belediyelerde hâkim kılmanın mutlak gerektiğine inandıklarını söyleyen Demirkıran, “Belediye yönetim anlayışının temelini katılımcı, şeffaf ve liyakate dayanan bir perspektif oluşturmaktadır. Biz, birlikte yönetmenin erdemli bir çaba olduğuna inanan bir hareketiz. Güven toplumunu inşa etmenin en temel belirleyicisi yönetime duyulan güvendir. Bir şehirde yönetime güven duyulmuyorsa ilişkilere de bu güvensizliğin yansıması kaçınılmazdır. Bu sebeple yönetim anlayışını ‘güven’ kavramının üzerine oturtan bir belediyecilik anlayışını hâkim kılmanın mücadelesini veriyoruz” şeklinde konuştu.

Farklı bir konuma sahip güzel şehir Edirne’nin farklı güzel hizmetlere ihtiyacı olduğuna değinen Ali Demirkıran, “ Edirne her güzel şeye layık. Bu ise ancak Milli Görüş belediyecilik anlayışı ile olur” vurgusunu yaptı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.