KATAR'I YAĞLADIK

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt; Zıpkınkurt "Odamız üyelerinden Edirne Yağ Sanayi Ticaret A.Ş. (OLİN) gerçekleştirilen işbirliği sonucunda 23 Mart 2018 Cuma günü itibari ile Katar'a yağ ihracatına başlamıştır."

KATAR'I YAĞLADIK

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt; Zıpkınkurt "Odamız üyelerinden Edirne Yağ Sanayi Ticaret A.Ş. (OLİN) gerçekleştirilen işbirliği sonucunda 23 Mart 2018 Cuma günü itibari ile Katar'a yağ ihracatına başlamıştır."

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Mart 2018 Cuma 20:26
KATAR'I YAĞLADIK

Edirne’nin ekonomi hacmi nasıl geliştirebilir fikrinden yola çıkarak sık sık yurtdışı heyetlerini ağırlayan, bununla da kalmayan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yurtdışı heyetleri organize ediyor, ilgili firmalar ile ikili iş görüşmeleri düzenliyor, yurtdışı paydaşlarına ve işdünyası temsilcilerine Edirne ilini ve ticari hacmini tanıtıyor.

Bu kapsamdaki faaliyetleri çerçevesinde, 2017 yılının Kasım ayında Katar İşadamları Derneği Başkanı Şeyh Faisal Bin Kasım Al Thani ve beraberindeki heyet Edirne’yi ziyaret ederek Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ile biraraya geldi.

Toplantıda alınan karar doğrultusunda 2018 Ocak ayında Restbet Edirne Valisi Günay Özdemir'in öncülüğünde Katar'a iade-i ziyaret gerçekleştirildi.Burada bir çok iş fikri ve bir çok işbirliği teklifi üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Dışarıdan bakıldığında farklı yorumlar yapılan yurtdışı ziyaretleri Edirne’ye uzun vadede olumlu geri dönüşler yaratıyor.Ancak bu defa Edirne’de ses getiren Katar ziyaretinin meyveleri erken almaya başlandı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Odamız üyelerinden Edirne Yağ Sanayi Ticaret A.Ş. (OLİN) gerçekleştirilen işbirliği sonucunda 23 Mart 2018 Cuma günü itibari ile Katar'a yağ ihracatına başlamıştır.Bu hem üyelerimiz, hem Odamız hem de İlimiz için önemli bir kazanım. Daha önce gerçekleştirdiğimiz yurtdışı temaslarımızdan yavaş yavaş olumlu sonuçlar gelmeye başladı. En kısa sürede bu işbirliklerinin müjdesini de sizlerle paylaşacağımızı temenni ediyor bu vesile ile Edirne Yağ Sanayi Ticaret A.Ş. (OLİN) İlimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.