KATİL BABASI ÇIKTI

Keşan Emniyet Müdürlüğü D.U. olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, D.U.’nun üvey babası H. U.’nun olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiğini belirtti.

KATİL BABASI ÇIKTI

Keşan Emniyet Müdürlüğü D.U. olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, D.U.’nun üvey babası H. U.’nun olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiğini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Ocak 2019 Cumartesi 08:11
KATİL BABASI ÇIKTI

Keşan Emniyet Müdürlüğü D.U. olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, D.U.’nun üvey babası H. U.’nun olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama şöyle;

“09.01.2018 günü saat: 13.00 sıralarında Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sorumluluk alanı dahilinde bulunan Gölet Mevkii civarında bulunan yetişkin bayan şahsa ait olduğu değerlendirilen vücut parçası (kol) üzerinde olay yeri inceleme ekibimizce yapılan çalışmalar kapsamında alınan Parmak İzleri ile Keşan Olay Yeri İnceleme Grup Amirliğince yapılan AFPİS veri tabanı sorgulama neticesinde; bulunmuş olan kolun D.U. isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiştir.

D.U. isimli şahısla alakalı yapılan araştırmalar neticesinde şahsın Şekerim Restaurant isimli yerde oryantal olarak çalıştığı, Keşan İlçesinde annesi ve babası ile birlikte ikamet ettiği tespit edilmiştir.

Vücut Parçasının bulunduğu alanda yapılan çalışmalarda Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve Keşan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı personel ile birlikte İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüklerinden Kadavra Arama Köpeği ve idarecileri ile birlikte arazide arama ve tarama faaliyetlerine devam edilmiş, 10.01.2019 tarihi ve 16.01.2019 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde ilk vücut parçasının bulunduğu alan yakınlarında maktül’ ün vücudundan ayrılmış bir şekilde kafasının da bulunduğu başkaca vücut parçaları da bulunmuştur.

Olayla ilgili olarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince oluşturulan 6 kişilik özel ekip tarafından ve bu ekip koordinesinde Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme birimi, İstanbul, Antalya ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüklerinden destek olarak çağrılan Kadavra arama köpekleri ile birlikte çeşitli zamanlarda ve birçok yerde teknik çalışmalar yapılmış, birçok kişiyle görüşmelerde bulunulmuş, konu hakkında makulün çevresinde bulunan bir çok şahsın bilgilerine başvurulmuş, yine olayın aydınlatılabilmesi amacıyla şahsın kaybolduğunun iddia edildiği tarihten olayın ortaya çıktığı tarihe kadar şahsın ikameti ve şahsın vücut parçalarının bulunduğu alanlar arasında bulunan yaklaşık 10 ayrı yere ait kamera sistemleri üzerinde toplamda yaklaşık 3000 saatlik kamera kayıtları üzerinde incelemelerde bulunulmuş, elde edilen bulgular ışığında Keşan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Maktulün babası H. U. ve annesi S. U. isimli şahıslar 16.01.2019 tarihi saat: 20.00 sıralarında gözaltına alınmışlardır.

H. U. D. U.’ ya ait parçaları gömdüğü yerleri ve olayda kullandığı suç aletlerini olay sonrasında attığı yerleri göstermiştir.

Olayın failleri oldukları yönünde kuvvetli suç şüphesi bulunan H. U. ve S. U. mevcutlu olarak 18.01.2019 tarihinde Keşan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir. An itibariyle Keşan Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemler devam etmektedir.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.