Kazada ihmal var mıydı ?

     Kazada ihmal var mıydı ?

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Eylül 2017 Cumartesi 09:42
     Kazada ihmal var mıydı ?

           

                Önceki akşam Enez’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hasan Pınarcı'nın ailesi olayda sağlık ekiplerinin ihmali olduğunu iddia ederek tüm sorumlular hakkında şikayetçi olacaklarını belirttiler.

                Önceki gece Enez sahilinden ilçe merkezine giden Hasan Pınarcı'nın (23) yönetimindeki 34 Z 0199 plakalı otomobil Gazi Ömer Bey Mahallesi Trapez mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmişti. Araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Hasan Pınarcı ve Kadir Doğru (33) hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Hasan Pınarcı’nın aynı ismi taşıyan babası, olayda sağlık ekiplerinin ihmali olduğunu ve tüm sorumlular hakkında şikayetçi olacağını iddia etti. Edirne Süpürgeciler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yapılan basın açıklamasına telefonla bağlanan acılı baba Pınarcı, 1 ambulansın yaralıları almaya gittiğini diğer ambulansta ise yaralıya müdahale edilebilecek bir pamuk dahi olmadığını iddia etti. Dernek Başkanı Hilmi Keskin, baba Hasan Pınarcı’yla telefonda görüşerek bu bilgileri basın mensuplarına aktardı.

                PINARCI: “OLAY YERİNDE HİÇBİR HASTAYA MÜDAHALE EDİLMEMİŞTİ”
                Olayla ilgili konuşan baba Hasan Pınarcı, olay yerine vardıklarında hiçbir yaralıya müdahale edilmediğini iddia ederek, “Bana kaza haberi geldiğinde hemen hastaneye gittim. Hastaneye gittiğimde ambulansın olay yerine gittiğini öğrendim. Oradan biz de arkadaşlarla olay yerine Cratosslot gittik. Olay yerine vardığımızda hiçbir hastaya müdahale edilmemişti. Ambulans, içinde 1 yaralıyla yerinde duruyordu. Oğlumu gördüm kanlar içinde. Diğer çocuklar da aynı şekildeydi. Doğal olarak ambulansa tepki gösterdim ve 'siz buraya ne yapmaya geldiniz?' diye sordum. Biz tepki gösterince o ambulans yaralıyı alıp gitti.” dedi.
                PINARCI: “YARALIYA MÜDAHALE EDİLECEK BİR TEK PAMUK BİLE YOKTU”
                Ambulansın içerisinde yaralıya müdahale edebilecek hiçbir sağlık ekipmanının olmadığını iddia eden Pınarcı, “Ben de peşlerinden hastaneye gittim. Sadece bir ambulans mı var diye sordum. Bana bir başka ambulans daha olduğu fakat onun çalışmadığı yönünde cevap verildi. Orada tepki göstermemizin ardından o aracı çalıştırdılar. Fakat arabanın içinde yaralıya müdahale edilecek bir tek pamuk bile yoktu. Ben babayım, içim yanmış. Tabii ki böyle bir durumda hastanede bağıracağım, çağıracağım. 4 tane hastaya sadece 1 doktor nasıl müdahale edebilir. Bu çocuk hemen Keşan'a sevk edilseydi, kurtulabilirlerdi. Kan oğlumun yanağında kurumuştu.”dedi.
                PINARCI: “TÜM SORUMLULAR HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”
                Pınarcı, yeterli müdahale edilmediğini iddia ederek; “Sağlık Ocağı'nda yeterli müdahale olmadığından dolayı tüm sorumlular hakkında şikayetçi olacağım. Ben devletten kan parası istemiyorum. Benim çocuğum artık geri de gelemez ama buna sebep olan herkes hakkında şikayetçi olacağım.” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Kazada Ihmal Var Mıydı ?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.