KENT KART KUYRUĞU!

Edirne şehir içi toplu ulaşımında kullanılan Kent Kart’a başvurmak isteyen öğrenciler nedeniyle, ETUS Halkla İlişkiler bürosu önünde yaklaşık 100 metre kuyruk oluştu.

KENT KART KUYRUĞU!

Edirne şehir içi toplu ulaşımında kullanılan Kent Kart’a başvurmak isteyen öğrenciler nedeniyle, ETUS Halkla İlişkiler bürosu önünde yaklaşık 100 metre kuyruk oluştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Eylül 2019 Salı 07:50
KENT KART KUYRUĞU!

Üniversitelerde derslerin başlamasıyla beraber, şehre yeni gelen öğrenciler ETUS’ta kullanılan Kent Kart’a başvurmak için ETUS Halkla İlişkiler Bürosu’na akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren büro önünde beklemeye başlayan öğrenciler, uzayan kuyrukta sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Bazı öğrenciler derse geç kaldıklarını belirterek, yoğunluğun yaşandığı günlerde yetkililerin çeşitli tedbirler alması gerektiğini söylediler.

Kent Kart başvurusu yapmak için sırada bekleyen Öğrenci Hasan Gül, “Trakya Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nü kazandığım için memleketim Hakkari’den 3 gün önce Edirne’ye geldim. 3 gün içerisinde ETUS’u kullanma şansım oldu. Otobüsler biraz geç geliyor ama genel anlamda bakıldığında iyi diyebilirim. Ücret konusuna gelecek olursak; biraz pahalı gibi geldi bana. İstanbul’da uygulanan abonman tarzı bir şey yapılırsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Bugün Kent Kart için başvurmaya geldim. Ancak sıranın sonu gözükmüyor. Aslında birkaç farklı merkezde bu işlem yapılsa daha iyi olabilir.” dedi.

Öğrenci Hakan Aslantekin de, “İstanbul’dan geliyorum. Trakya Üniversitesi İş Güvenliği ve Sağlığı Bölümünü kazandım. Kent Kart çıkartmak için geldik ama çok fazla sıra var. Yaklaşık yarım saattir bekliyorum ama daha 10 adım ilerleyebildik. İnşallah bir an önce sıra gelir; derse yetişmem gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Öğrenci Merve Kuru ise, “Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nü kazandım. Kocaeli’den Edirne’ye geleli 2 gün oldu. ETUS’u kullandığım bu 2 gün içerisindeki izlenimlerim; çok kalabalık ve çok pahalı. Bugün öğrenci kartı çıkartmak için başvuru yapmaya geldim ama sıra çok kalabalık ve sanırım derse yetişemeyeceğim. 1 bürodan bu işin halledilmesi nedeniyle bu kadar kalabalık olduğunu düşünüyorum. Yetkililerin böyle yoğun dönemlerde çeşitli önlemler alması gerekiyor bence.”  şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.