Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/Keşan'da 2+1 daire icradan satılacak.

Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/Keşan'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Mart 2021 Salı 15:06
Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Edirne ili Keşan ilçesi Erikli Köyü 2679 parselde C Bok, zemin kat, 3 no lu bağımsız bölümde 1/30 arsa paylı mesken vasfında kayıtlı taşınmaz, betomerme ayrık nizam zemin + bir kat olarak 2 kattan ibaret, ana taşınmazın dış cephesi boyalı, site etrafı 1,00 m. tel çit ile çevrili bahçe giriş kapıları demir doğrama, peyzaj çalışmaları tamamlanmış, açık yüzme havuzu bulunmakta, salon+ mutfak, 2 oda, banyo ve balkon hacizlerinden oluşmakta, daire giriş kapısı ve pencereleri pvc doğrama, iç kapıları ahşap doğrama, zeminler seramik kaplı, duvar ve tavanları saten boyalı, Erikli sahili imar planı Hmax:6,50m, 2 kat konut alanlı imara sahiptir.

Tahmini bedeli  270.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, KEŞAN BELEDİYESİ PAZARYERİ ZABITA DENETİM VE KONTRO ODASI'nda, 10.05.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.