Kimseye, 'emanet' etmedi !

Edirne Belediyesi tarihinde ilk kez belediyeye satın alınan ve halk arasında 'KATO' adıyla bilinen paletli iş makinesinin direksiyonuna geçen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, iş makinesini kendi elleriyle TIR'a yükledi.

Kimseye, 'emanet' etmedi !

Edirne Belediyesi tarihinde ilk kez belediyeye satın alınan ve halk arasında 'KATO' adıyla bilinen paletli iş makinesinin direksiyonuna geçen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, iş makinesini kendi elleriyle TIR'a yükledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ekim 2017 Salı 10:07
Kimseye,  'emanet'  etmedi !

    3 yıldır belediye bünyesinde satın alınan araçlarının tanıtımını yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, paletli ekskavatörü ise kendi elleriyle TIR'a yükledi. Belediye tarihinden beri ihtiyaç duyulduğunda kiralanmak zorunda kalınan KATO'nun 408 bin liraya ihale yöntemiyle alındığını söyleyen Başkan Gürkan, tanıtımı yapıldıktan sonra garaja götürülmek üzere TIR'a yüklenmesi gereken iş makinesini, kendi elleriyle yükledi. 
    “408 BİN LİRAYA, İHALEYLE ALDIK”
    İş makinesi KATO'nun 408 bin liraya ihaleyle alındığını belirten Başkan Gürkan; “Aslında baktığınızda maalesef böyle bir KATO hiç yoktu bizde. Biz yılda hemen hemen KATO kirasına bu kadar para ödüyorduk. Bundan sonra bunları ödemeyerek hem kendi araç parkımızı güçlendirmiş olacağız hem de kendi araçlarımızla Edirne halkına daha sağlıklı, düzgün hizmet vermeye başlamış olacağız.” dedi.
“BENİM İÇİMDE KANAYAN BİR YARAYDI”
    İş makinesi KATO'nun direksiyonunda açıklama yapan Başkan Gürkan; “Koskoca belediyenin bir illegal bahis KATO'sunun olmaması beni çok üzüyordu. Bu benim içimde kanayan bir yaraydı. Çünkü o kadar çok işimize yaran bir araç ki bu. Mesela çöplük yangını oluyor, biz gece yarısı firmalardan KATO aramak zorunda kalıyoruz. Bunun gibi çok örnekler var. Bugün bundan sonra artık kendi aracımızla hepsini yapacağız.” ifadelerini kullandı. 
    “BELEDİYEYİ EVİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ”
    İş makinesi KATO'yu tıra yükledikten sonra konuşan Başkan Gürkan; “Çok heyecan verici bir durum. Çünkü biz kendi evimiz gibi görüyoruz belediyeyi. Dolayısıyla belediyeye bir araç kazandırmak, hele hele böyle KATO gibi güçlü bir araç kazandırmak, elbette bizleri mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. O yüzden biz de böyle bir yetkimiz olmasa da, bir deneme yaptık. Başarılı da oldu sayılır. Bu günleri de gördük Edirne Belediyesi olarak. Çok şükür. Edirne halkımıza hayırlısı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.