Kiralık Bungolov ev ve restoran

Kırklareli Kaynarca'da belediyeye ait Bungolov ev ve restoran kiralanacak.

Kiralık Bungolov ev ve restoran

Kırklareli Kaynarca'da belediyeye ait Bungolov ev ve restoran kiralanacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Şubat 2021 Çarşamba 15:07
Kiralık Bungolov ev ve restoran

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanlığı tasarrufu ve yönetiminde bulunan turizm alanındaki 1031 parselin 15 (on beş) yıl süreyle kiralamak ve işletmeye verilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale kanununun 45. maddesi uyarınca açık ihale usulü ile ihaleye çıkılacaktır. Yapım işi tahmin edilen bedeli 1.101.891,84 TL (Bir milyon yüz bir bin sekiz yüz doksan bir Lira seksen dört Kuruş) olup, ihale bedeli 15 (on beş) yıllık kira bedeli olan KDV hariç 180.000,00 TL (yüz seksen bin), geçici teminat tutarı 5.400,00 (Beş bin dört yüz) TL’dir.

İhale  08 / 03  /2021 Pazartesi günü saat 14.00’da, Kırklareli  Kaynarca Belediye Başkanlığı (Akarlar Mah. Çarşı Cad. No:60- Kaynarca/Pınarhisar ) toplantı salonunda yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.