Kırklareli'de 3+1 Çatı Piyesli Daire Satılacak

Kırklareli/Merkez Camikebir'de 3+1 çatı piyesli daire icradan satılacak.

Kırklareli'de 3+1 Çatı Piyesli Daire Satılacak

Kırklareli/Merkez Camikebir'de 3+1 çatı piyesli daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Mart 2021 Pazartesi 15:30
Kırklareli'de 3+1 Çatı Piyesli Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi Kırklareli İli Merkez İlçesi Camikebir Mahallesi ( Karakaş ) mahallesi Erdem Sokak Uysal Apartmanı No:4 normal 3.kat 4 nolu çatı arası piyesli konut. Tapu takyidatına göre taşınmaz Kırklareli İli Merkez İlçe Camikebir Mahallesi 1326 ada 8 parsel ( ana taşınmaz yüzölçümü:281,00 m2 ) 9/32 arsa paylı 3.kat 4 nolu bağımsız bölüm tam hisselidir.Taşınmaz imar planı içinde konut alanında kalmaktadır. Taşınmazda salon ,3 oda , mutfak , hol , banyo ( 2 adet ) ve balkon bölümleri ile çatı piyesinde solun , oda , mutfak , hol , banyo ( 2 adet ) ve teras bölümler mevcuttur. Halihazır yerinde normal 3.kattan çatı piyesine çıkan merdiven iptal edilerek normal 3.kat ve çatı piyesi ayrı ayrı kullanılmaktadır. Çatı piyesinin ayrı bir giriş kapısı mevcuttur. Çatı piyesi içinde onaylı mimari projesinde kapalı çatı olarak görülen alan bozularak teras haline dönüştürülmüş , çevresi ve üzeri kapatılarak mutfağa ilave edilmiştir. Salon ve odaların zeminleri laminant parke , mutfak ve banyoların zeminleri seramik ile döşemelidir. Salon ve odaların tavan ve duvarları alçı + sıva boyalıdır. Kartonpiyer mevcuttur. Banyoların duvarları tavana kadar seramik ile kaplıdır. Banyolarda duşakabin , klozet ve dolaplı lavabo mevcuttur. Mutfaklarda ahşap dolaplar ve tezgahı mevcuttur. Giriş kapısı çelik , iç kapıları membran , dış pencereler ahşap görünümlü plastik doğramadır. Pencerelerde panjur mevcuttur. Balkonlar camlı camekan ile kapatılmıştır. Isınma şekli doğalgazlıdır(kombili). Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur.Kırklareli Tapu Müdürlüğünce gönderilen kat irtifakına esas mimari projeye göre normal 3.kat 4 nolu taşınmazın alanı(normal3. Kat: 146,72m2+ çatı piyesi: 84,49m2 + teras:61,00 m2) 292,61 m2 dir. Şehir merkezine yakın bir mevkiide bulunan taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup , üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış , yakın çevresi konutlar + işyerleri + okul + park + cami + istasyon mesire alanı olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  434.270 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ de, 24.05.2021 günü, saat 14:00 da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.