Kırklareli'de Asma Katlı Depolu İş yeri Satılacak

Kırklareli Merkez'de asma katlı depolu iş yeri icradan satılacak.

Kırklareli'de Asma Katlı Depolu İş yeri Satılacak

Kırklareli Merkez'de asma katlı depolu iş yeri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Nisan 2021 Cuma 15:45
Kırklareli'de Asma Katlı Depolu İş yeri Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi Kırklareli İli Merkez İlçesi Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi Balkan Apartmanı No:29 Zemin Kat 18 nolu asma katlı depolu işyeridir. Taşınmaz tapu kayıtlarında Kırklareli İli Merkez İlçesi Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu mevki 72 ada 136 parsel zemin kat 18 nolu 571571/2986200 arsa paylı tam hisseli taşınmazdır. Taşınmaz şehir imar planı içerisinde konut+ticaret bölgesinde kalmaktadır. Bitişik nizam 5 katlı inşaat adası içindedir. Taşınmaz asma katlı depolu iş yeri olup, giriş kapı ve pencereleri alüminyum doğramadır. İç zeminleri seramik ile döşelidir. Duvarlar alçı sıva + boyalıdır. Tavanlar kısmen asma tavan olup kısmen de plastik badanalıdır. Dış pencereler plastik doğramadır. Zemin katta ve asma katta tuvaletler mevcuttur. Tuvaletlerin zeminleri ve duvarları tavana kadar seramik ile kaplıdır. Tuvaletlerde klozet ve lavabo mevcuttur. İniş ve çıkış merdivenleri mermer ile kaplıdır. Isınma şekli doğalgazlıdır(kombili). Elektrik ve suyu mevcuttur. Zemin kat 18 nolu asma katlı depolu işyerinin bir bölümü alçıpan malzemesi ile bölünerek halen perdeci dükkanı olarak kullanılmaktadır. Kalan kısmı ise halen boş vaziyettedir.Kat irtifakına esas mimari projeye göre taşınmazın alanı (bodrum kat 294,76 m2 , zemin kat 392,38 m2 , asma kat 351,71 m2) olmak üzere toplam 1.038,85 m2 dir. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmıştır. Yakın çevresi konutlar + işyerleri + çarşı meydanı + okul + park + cami olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  3.821.233 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 15.06.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.