Kırklareli Lüleburgaz'da zemin katta 75 m² daire satılacak

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Dere Mahallesi 254 Ada, 39 Parsel, 13 Nolu Bağımsız Bölümün 1/8 hissesi icra yoluyla satılacak.

Kırklareli Lüleburgaz'da zemin katta 75 m² daire satılacak

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Dere Mahallesi 254 Ada, 39 Parsel, 13 Nolu Bağımsız Bölümün 1/8 hissesi icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Ağustos 2021 Cuma 17:29
Kırklareli Lüleburgaz'da zemin katta 75 m² daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 594,77m² alanlı Arsa vasıflı ana taşınmaz üzerinde; bodrum+zemin+4 normal katlı olarak inşa edilmiş, Demhan İnşaat olarak adlandırılmış yaklaşık 2-3 yaşlarında bina bulunmaktadır. Binanın zemin katında 2 daire, 3 işyeri, diğer her katında 6 adet bağımsız bölüm bulunmakta olup toplamda ise 29 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bina dış cephesi; mantolama üzeri, akrilik tipi dış cephe boyalıdır. Bina ana giriş kapıları cam bölmeli demir kapıdır. Binada asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Bina ana giriş bölümü, kat sahanlık zeminleri ve merdiven basamakları mermer kaplama, giriş bölümünde duvarları kısmen seramik kapalama kısmen ise saten boyalıdır. Otopark imkanı bulunmayan binada, ısınma ihtiyacı doğalgaz yakıtlı kombi ile karşılanacak şekilde tesisat bulunmaktadır.13 bağımsız bölüm numaralı 2462208/94106600 arsa paylı Mesken: binanın 2.normal katında yer almakta olup güneydoğu olmak üzere tek yöne cephesi bulunmaktadır. Bina girişine göre sol-yanda ön cephede yer almaktadır. Konu taşınmaz projesine göre; 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo, 1 wc, 1 antre ve 1 balkon hacimlerinden ibaret olup, yaklaşık 75,00m² net kullanım alanlıdır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap doğrama, pencereleri ve balkon kapısı pvc doğramadır. Zeminler; kuru zeminlerde laminat parke kaplama, ıslak hacimlerde ise seramik kaplamadır. Duvarlar; oda hacimlerinde saten boyalı, ıslak hacimlerde ise; tavan kadar fayans kaplamadır. Tavanlar, kartonpiyer süslemeli ve tavan boyalıdır. Mutfakta; mutfak dolabı ve tezgâhı, banyoda; vitrifiyeler bulunmaktadır. Taşınmazın ısınma ihtiyacı doğalgaz yakıtlı kombi ile karşılanacak şekilde tesisat bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.