Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Çerkezköy'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Çerkezköy'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ocak 2021 Cumartesi 14:51
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş binanın 3. Normal katindadır. Ana bina asansörlü ve doğalgazlıdır. Keşif anında yerinde yapılan incelemede meskenin salon, 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet, hol, koridor ve balkondan ibaret olduğu görülmüştür. Mesken 90,00 m2 net kullanım alanlı ve 110.00 m2 brüt kullanım alanlıdır. Salon, oda ve antrenin döşemeleri laminat kaplamadır. Mutfak döşemeleri seramik kaplamadır. Banyo ve wc?nin döşeme ve duvarları ise seramik kaplamadır. Duvarlar alçı kaplama saten boyalıdır. Pencereler PVC doğramadan imal edilmiş olup ısı camlıdır. Giriş kapısı çelik, iç kapılar lamine kapıdır. Mutfak tezgah altı ve üstü dolap mevcuttur. Dairenin ısıtma sistemi doğalgaz kombilidir. Mesken Çerkezköy Belediyesinin her türlü hizmetlerinden (elektrik, su, çöp toplama v.b.) yararlanır konumdadır. Meskenin bulunduğu bölge her tür ulaşım imkânına sahiptir. Taşınmaz Çerkezköy Belediyesine 1.520,00 metre mesafede bulunmaktadır.

Tahmini bedeli 195.750 ₺olan dairenin ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da 10.03.2021'de saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/727124/emlak/konut/tekirdag-cerkezkoyde-3-1-daire-icradan-satiliktir-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.