KÜLTÜR STANTLARINA YOĞUN İLGİ!

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Edirne’ye gelen turistlere bilgi vermek amacıyla kentin işlek noktalarında oluşturulan stantlar, yoğun ilgi görüyor.

KÜLTÜR STANTLARINA YOĞUN İLGİ!

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Edirne’ye gelen turistlere bilgi vermek amacıyla kentin işlek noktalarında oluşturulan stantlar, yoğun ilgi görüyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:11
KÜLTÜR STANTLARINA  YOĞUN İLGİ!

Kentimize gelen misafirlere tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi vermek amacıyla Edirne Valiliği’nin himayelerinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan stantlar, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Edirne’yi tüm yönleriyle tanıtmayı hedeflediklerini söyleyen Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Soytürk, “Edirne’mizi kültür turizminin başkenti yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“EDİRNE’Yİ KÜLTÜR TURİZMİNİN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ”
Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Soytürk, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, “Standlarımız Sayın Valimizin himayelerinde ve talimatlarıyla, özellikle Kapıkule Sınır Kapımızdan gelen gurbetçi vatandaşlarımıza şehrimizin tanıtımı amacıyla kuruldu. Haftanın 7 günü Kapıkule'deyiz. Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendiriyoruz. Üniversiteden arkadaşlarımıza göreve başlamadan önce eğitim verdik. Stantlarımızda görev yapan arkadaşlarımız, yerli ve yabancı turistlerin sorularını alıyorlar, yardımcı oluyorlar, şehrimizi tanıtıyorlar. Nereleri gezmeleri gerektiğini söylüyorlar. Zaman zaman geri dönüşler de alıyoruz. Şehrimizde nereyi beğendikleri, neresi hoşuna gitti, ne olmasını isterdiniz, gibi. Aynı stantlardan Saraçlar Caddesi’nin girişinde de var. Biz bu stantları pandemi süreci bittikten, sınır kapıları açıldıktan sonra arttıracağız.  Bazı alışveriş merkezlerimize ve Cuma pazarımıza da koyacağız. Bulgar ve Yunan vatandaşlarımızı da bilgilendireceğiz. Şehrimizi tüm yönleriyle doğru tanıtmayı hedefliyoruz. En doğru bilgiler, bizim hazırladığımız bilgiler. Edirne’mizi kültür turizmin başkenti yapacağız. Turizm potansiyelimizin üzerine kat ve kat koyacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 08.08.2020 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.