LALAPAŞA’YA DOĞALGAZ GELİYOR!

Lalapaşa’ya doğalgaz gelmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Arslan, doğalgazın 2020 yılı yatırım programına alındığını belirterek, “Hedefimiz; 2020 yılının sonuna kadar Lalapaşa’yı doğalgazla buluşturmak.” ifadelerini kullandı.

LALAPAŞA’YA DOĞALGAZ GELİYOR!

Lalapaşa’ya doğalgaz gelmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Arslan, doğalgazın 2020 yılı yatırım programına alındığını belirterek, “Hedefimiz; 2020 yılının sonuna kadar Lalapaşa’yı doğalgazla buluşturmak.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Eylül 2020 Çarşamba 17:36
LALAPAŞA’YA DOĞALGAZ GELİYOR!

Yaklaşık 1,5 yıl önce seçilerek göreve gelen Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan’ın, ilçeye yaptığı hizmetler vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Göreve geldiklerinden beri belediye kasasından para çıkmadan hibe destekli olarak birçok araç aldıklarını söyleyen Arslan, Eski Cami’de gerçekleştirilen restorasyonun da yüzde 50’sinin tamamlandığını dile getirdi. Ayrıca ilçeye yapılacak TOKİ konutları için bu ay içerisinde kazma vurulacağını ifade eden Arslan, ilçeye doğalgaz gelmesi için de tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

“KASADAN 1 KURUŞ ÇIKMADAN, BİRÇOK ARAÇ ALDIK”
Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, hibe destekli olarak belediye bünyesine çeşitli araçlar kazandırdıklarını söyleyerek, “Göreve geldiğimizden beri; belediyemizin araçlarına 1 binek araç ve 1 traktör kazandırdık. Bu araçları belediyenin kasasından 1 TL bile çıkmadan, hibe destekli aldık. Bunun yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle yine hibe olarak 1 çöp arabası ve 50 adet çöp konteynırı kazandırdık.” dedi.

“RESTORASYONUN YARISI TAMAMLANDI”
Lalapaşa’da bulunan Eski Cami’nin restorasyonu için girişimlerde bulunduklarını ve bu girişimler sonucunda başlayan restorasyonun yarısının tamamlandığını söyleyen Arslan, “Lalapaşa’da bulunan Eski Camimizin restorasyonu için girişimlerde bulunduk ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonuna başlandı. Şu anda restorasyonun yüzde 50’si tamamlandı.” ifadelerini kullandı.

“TOKİ KONUTLARI İÇİN KAZMA BU AY VURULACAK”
İlçeye 60’ı 2+1, 30’u 3+1 olmak üzere toplam 90 tane TOKİ konutu yapılması için bulundukları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Arslan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ilçemize 60 tanesi 2+1, 30 tanesi 3+1 olmak üzere toplam 90 tane TOKİ konutu yapılacak. Bu konutların kuraları da çekildi. Bu ay içerisinde TOKİ konutları için ilk kazma vurulacak.” şeklinde konuştu. 

“2020 YILI SONUNA KADAR DOĞALGAZI İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
İlçeye doğalgaz getirilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalar sonucunda doğalgazı 2020 yatırım programına aldırdıklarını dile getiren Arslan, “Doğalgazı 2020 yılı yatırım programına aldırdık. Yıl sonuna kadar doğalgazı ilçemize kazandırmış olacağız. Hedefimiz; 2020 yılının sonuna kadar Lalapaşa’yı doğalgazla buluşturmak. Gerekli çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.