AK PARTİ İL BAŞKANI MUHTARLAR TURUNDA

Edirne  AK Parti İl Başkanı  Belgin İba beraberinde  il ve ilçe yönetim temsilcileri olduğu halde mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor.

AK PARTİ İL BAŞKANI MUHTARLAR TURUNDA

Edirne  AK Parti İl Başkanı  Belgin İba beraberinde  il ve ilçe yönetim temsilcileri olduğu halde mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ocak 2021 Cuma 06:34
AK PARTİ İL BAŞKANI MUHTARLAR TURUNDA

Edirne AK Parti  İl Başkanı İba, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada her zaman muhtarların yanında olduklarını ve olacaklarını  onların sorunlarının çözümüne destek verdiklerini belirtti.

Bu arada Edirne Muhtarlar Dernek Başkanı ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı  İrfan Tasmalı’yı ziyaret ettiklerini  belirten  İl Başkanı İba “ Mahalle  ve köy muhtarımız her zaman sorunlarını partimize iletiyor.Bizler de iktidar partisi olmanın verdiği  sorumluluk  ve imkanlarla  kendilerine  halkın yararına olacak  her türlü desteği sağlıyoruz.

Muhtarlar her zaman halkımızla iç içe olan  toplumun sorunlarını en iyi bilen kişilerdir.Onlarla yakın ilişki kurarak halkımızın ihtiyaçlarını daha iyi öğrenme imkanımız oluyor.

Bu amaçla  tüm muhtarlarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz.Bu arada Muhtarlar Derneği Başkanımızı da

ziyaret ettik.Kendisinden muratlarımızın sorunları hakkında bilgi aldık ”dedi.

MUHTARLAR HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE

Köy ve mahalle muhtarlarının her an halkla birlikte olduğunu, sorunları en iyi bilen kimseler olduğunu belirten İba”  Siyasilerin her zaman muhtarların taleplerini dikkate almak zorunda .Partimiz de bu alanda en büyük sorumluluğu alan parti olarak muhtarlarımızla sık sık bir araya gelip  halkımızın sorunlarını belirliyoruz.Bunun için partimizin kapısı mantarlarımıza her zaman açıktır.ülkemizde muhtarlarımızın  halkımıza en yakın temsilcileri olduğu inancındayız ”

TASMALI,” AK PARTİ İL BAŞKANIMIZA SORUNLARIMIZI İLETTİK

AK Parti İl Başkanı  Belgin İba’nın ziyareti ile ilgili olarak açıklama yapan  Tasmalı” köy ve mahalle muhtarları olarak sorunlarımızı her zaman  İl başkanımıza iletiyoruz .

Sağ olsunlar bu konuda bizlere gereken desteği saplıyor. Muhtarlarımız  halkla yakın teması bulunan devlet görevlileri olarak siyasi partilerimizle birlikte  halkın sorunlarına çare bulma gayreti içinde oluyoruz.

İl Başkanımız sağ olsunlar bizleri ziyaret ederek sorunlarımız hakkında bilgi aldılar ve her zaman olduğu gibi yardımcı olacaklarını belirttiler.

Biz de kendilerine muhtarların sorunlarını duyurma imkanı bulduk ”dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.