LİMAN İÇİN 15 SAAT KONSER

Haluk Levent, Saros ve Sazlıdere’ye yapılacak limanı protesto etmek için 15 saat konser vererek bir rekor kırmayı planladığını söyledi.

LİMAN İÇİN 15 SAAT KONSER

Haluk Levent, Saros ve Sazlıdere’ye yapılacak limanı protesto etmek için 15 saat konser vererek bir rekor kırmayı planladığını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ağustos 2018 Salı 08:28
LİMAN İÇİN 15 SAAT KONSER

Saros Körfezi Sazlıdere Sahili’ne yapılması planlanan FSRU İskelesi’ne karşı çevre gönüllülerinin mücadelesi devam ederken bu projeye karşı bir destek de çevre ve yardımseverliği ile tanınan ünlü sanatçı Haluk Levent’ten geldi.

“SAROS İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM”

Haluk Levent, kendisinin de konuyu yakından takip ettiğini belirterek “Sarosa dokunmasınlar. Ülkemizin cennet köşelerinden bir olan Saros Körfezi’ne yapılacak bu iskele Saros Körfezi’ni bitirecektir. 2004 yılında da Kıyıköy-İbrice Petrol Boru Hattı meselesi gündeme gelmişti. Halkın da desteği ile ve benim de 12 saatlik rekor konserim ile bu konu kamuoyunun gündemine taşınmış ve daha sonra projeden vazgeçilmişti. Şimdi Saros yine tehlike altında ben her zaman olduğu gibi yetiştiğim ve gençliğimde ve halen benim için çok önemli olan Saros için her şeyi yapmaya hazırım. Bu proje için de 12 saatlik rekor konserimi kırarak 15 saatlik bir konser vermeyi planlıyorum. Siz gerekli izinleri aldıktan sonra ben hazırım.“ Dedi.

“BURASI PİSLENİYOR, ONLAR ORADA YAŞIYORLAR”

Trakya Müzik Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, konser sırasında bir konuşma yaparak binlerce kişiye Saros’un karşı karşıya olduğu tehlikeye dikkat çekti ve, “Bu tür projeleri yapanların yüzde 80’i yabancı sermaye. Yani dışarıdan parayı getiriyor adam, burayı pisliyor. Büyük paraları alıp gidiyor orada yaşıyor. Burası pisleniyor, onlar orada yaşıyorlar. Az önce Kent Konseyi ve Çevre Komitesi üyeleri ile görüştüm, Saros Çevre Komitesi ile görüştüm. Eğer izin alınabilirse 26 veya 27 Ağustos’ta bir miting düzenlenecek. Bu mitinge katılmanızı istiyorum. Ben o gün 2004 yılında 12 saat verdiğim konseri 15 saate çıkaracağım ve burada konser vereceğim. Umarım o izinler alınır, Trakya yok olmasın, Saros çöp olmasın.” Diye konuştu.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.