Lüleburgaz'da işyeri satılacak

Kırklareli Lüleburgaz'da 37 m2 iş yeri icradan satılacak.

Lüleburgaz'da işyeri satılacak

Kırklareli Lüleburgaz'da 37 m2 iş yeri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Nisan 2021 Perşembe 15:35
Lüleburgaz'da işyeri satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi Kocasinan Mahallesi 161 Ada, 8 Parsel 1 Nolu Bağımsız Bölümlü 656,31m² alanlı Arsa üzerineüzerine inşaa edilmiş20/656 arsa paylı İş yeri vasfındaki taşınmazın tamamı satılacaktır. 161 ada 8 parsel numaralı 656,31m2 alanlı arsa vasıflı ana taşınmaz üzerinde; bodrum+zemin+4normal katlı olarak inşa edilmiş, Çıtak Apartmanı olarak adlandırılmış bina bulunmaktadır. Binanın zemin ve normal katlarında her katında 3 er adet bağımsız bölüm bulunmakta olup bina genelinde ise 15 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bina dış cephesi; mantolama üzeri akrilik tipi dış cephe boyalıdır. Bina ana giriş kapısı cam bölmeli demir doğrama kapı olup merdiven korkulukları ise demir doğramadır. Binada asansör bulunmamaktadır. Bina yaklaşık 27-28 yaşlarındadır.20/656 arsa paylı taşınmaz binanın zemin katında yer almakta olup, batı ve güney olmak üzere 2 cephesi bulunmaktadır. Bina girişine göre sol-yanda köşe konumda kalmaktadır. Konu taşınmaz projesine göre; tek mahal işyeri hacminden ibaret olup, yaklaşık 37,00m² net kullanım alanlıdır. İşyeri giriş kapısı ve camekanları alüminyum doğrama olup zeminleri ise laminat parke kaplamadır. Duvarlar asma tavan süsleme üzeri saten boyalıdır. Standart ışıklandırma sistemi mevcuttur. Isınma/soğutma ihtiyacı klima ile karşılanmaktadır. Mal sahibi tarafından büro olarak kullanılmaktadır.

Tahmini bedeli  115.032 ₺ olan taşınmazın ihalesi, 2.İcra Müdürlüğü - Lüleburgaz Adalet Sarayı Zemin Kat LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ'de, 27.05.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.