MANSUR İRİŞ SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Mansur İriş, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Esnafını ziyaret etti.

MANSUR İRİŞ SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Mansur İriş, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Esnafını ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Mart 2019 Perşembe 08:36
MANSUR İRİŞ SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Mansur İriş’e dertlerini anlatan Sanayi Esnafı,  “Her geçen işlerimiz kötüye gidiyor. Peş peşe yaşanan seçimler bizi kilitledi, belimizi büktü. Seçimden sonra dövizin patlayacağı endişesiyle insanlar yaptıracakları işlerini erteliyor” şeklinde dert yandılar.

Esnafın kendilerini anlayacak, derdini dinleyecek ve çözüm üretecek yönetici aradıklarını belirten Mansur İriş, “Her işte olduğu gibi Belediye işi de ekip işidir, plan – program işidir. Biz göreve geldiğimizde her şeyi bir plan ve program çerçevesinde organize edeceğiz. Bunun için de işi ehline vereceğiz. Günübirlik kararlarla iş yapmayacağız. Böylece haksızlığa ve adaletsizliğe de son vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yanlış ve hatalı yapılan imar planlamalarının halkımıza zulüm olduğuna vurgu yapan Mansur İriş, “Şehrimizin bazı semtlerinde olduğu gibi Sanayi bölgemiz de su baskınlarından etkilenmektedir. Bir taraftan tarım arazileri imara açılırken diğer taraftan gerekli ve yeterli alt yapının olmayışı sebebiyle zaman zaman su baskınları yaşanıyor. Bu su baskınlarından Sanayi Esnafı da nasibini alıyor. Öyle ki caddelerde biriken yağmur/sel suları balık avlanacak duruma kadar geliyor. Bizim yönetimimizde bu çarpıklıklara mutlaka son vereceğiz, halkımızı bu şikâyetlerden kurtaracağız” açıklamasını yaptı. 

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.