MASA TENİSİ BALKAN ŞAMPİYONASI BAŞLADI

44’üncü Masa Tenisi Balkan Şampiyonası, Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda 11 ülkenin katılımı ile başladı.

MASA TENİSİ BALKAN ŞAMPİYONASI BAŞLADI

44’üncü Masa Tenisi Balkan Şampiyonası, Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda 11 ülkenin katılımı ile başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Ağustos 2018 Perşembe 08:22
MASA TENİSİ BALKAN ŞAMPİYONASI BAŞLADI

44’üncü Masa Tenisi Balkan Şampiyonası, Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda 11 ülkenin katılımı ile başladı. Şampiyona Milli Takımımızın yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan Kosova, Arnavutluk, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Romanya, Slovenya ve Bosna Hersek Milli Takımlarının katılımı ile başladı.

Edirne Valisi Günay Özdemir törendeki konuşmasında, bu tür organizasyonların Balkanlardaki farklı inanç ve düşüncedeki insanların birlikte yaşamasına katkı sağladığını ifade ederek; “Edirne sadece sporda değil kültürde ve bilimsel çalışmalarda da Balkanların merkezi konumundadır. Kentte düzenlenen organizasyonlarla insanlığın barışına katkı sağlanmaya devam edecek. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Açılış programında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve Avrupa Masa Tenisi Birliği Başkanı Ronald Kramer ise şampiyonanın masa tenisini ve ülkeler arasındaki dostluğu geliştirdiğini dile getirdiler.

Törene, Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır da katıldı.

Konuşmaların ardından takımlarda grup müsabakaları başladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.