MASKELERİ TAKTILAR FARKINDALIK YARATTILAR

Bu yıl ‘Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’ sloganıyla kutlanacak olan 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda etkinlikler cumartesi günü Edirne Tabip Odası Lokali’nde lösemili çocuklar için düzenlenen kahvaltıyla başladı.

MASKELERİ TAKTILAR FARKINDALIK YARATTILAR

Bu yıl ‘Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’ sloganıyla kutlanacak olan 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda etkinlikler cumartesi günü Edirne Tabip Odası Lokali’nde lösemili çocuklar için düzenlenen kahvaltıyla başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Kasım 2019 Pazartesi 06:53
MASKELERİ TAKTILAR FARKINDALIK YARATTILAR

Her yıl 2-8 Kasım tarihlerinde kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası, bu yıl ‘Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’ sloganıyla düzenleniyor. 1 hafta boyunca devam edecek etkinliklerin açılışı, Edirne Tabip Odası Lokali’nde cumartesi günü lösemili çocuklar için düzenlenen kahvaltıyla yapıldı. Lösemili çocuklar ve ailelerinin doyasıya eğlendiği kahvaltı organizasyonuna, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da katılım gösterdi.

TOKER: “HERKESİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

LÖSEV Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, burada yaptığı açıklamada, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nı coşkuyla kutluyoruz. 4 Kasım’da da yine Belediyemizin desteğiyle bir kortej yürüyüşümüz olacak. Tüm halkımızı da davet ediyoruz. Biz herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Belediye Başkan Yardımcısımız Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’na teşekkür ediyorum. Ülkemizin böyle kişilere ihtiyacı var.” dedi.

“BÖYLE VAKIFLARI CAM FANUSTA KORUMALIYIZ”

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ise, “Edirne Tabip Odası ve Edirne Belediyesi olarak biz her zaman LÖSEV’le birlikte çalışıyoruz ve yaptığı etkinliklere destek veriyoruz. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’da LÖSEV’e her konuda destek oluyor. Bugün burada 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın açılışını yapıyoruz. Çocuklarımızı ve onların sağlığını çok önemsiyoruz. Bu açılışı da burada yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İleride bize büyük gelecek sağlayacak nesillerin sağlıklı büyümesi için LÖSEV’in yaptığı katkıları çok iyi biliyoruz. LÖSEV çok önemli bir vakıf. Ücretsiz olarak onların yaşam alanlarını sağlayarak ve tedavisi üstlenerek yıllardır mücadele eden bir vakıf. Bu vakfın bir de lÖSANTE diye bir hastanesi var. Bu hastanenin Ankara’daki açılışına da gitmiştim. O kadar önemli işler yapıyor ki LÖSEV; bence bütün devlet kurumları, bütün insanlar yardım etmeli ve destek sağlamalı. Bu vakfı her zaman desteklemek zorundayız. Önemli olan çocuklarımıza, hastalarımıza, aile yakınlarına LÖSEV gibi bir vakfın nasıl yardım ettiğini bilmemizdir. Tamamen ücretsiz olarak tedavileri sonuna kadar takip ediliyor ve Türkiye’nin her yerinde de bu şekilde lösemili çocuklarla ilgili tedaviler eğitimler yapılıyor. Edirne’de yıllardır LÖSEV’le beraber çalışıyoruz. LÖSEV iyi ki var. Her şeyin hızlıca kirlendiği günümüzde böyle vakıfları cam fanuslar içinde korumamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan çocuklar, çocukların aileleri, LÖSEV yetkilileri ve Edirne Tabip Odası yetkilileri hep birlikte üzerinde 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası yazan pastayı kesti.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.