Mehmetçik için helva dağıttılar

Edirne Belediyesi tarafından yaklaşık bir aydır süren Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında şehit olan Mehmetçikler için Eski Camii önünde helva dağıtıldı.

Mehmetçik için helva dağıttılar

Edirne Belediyesi tarafından yaklaşık bir aydır süren Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında şehit olan Mehmetçikler için Eski Camii önünde helva dağıtıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2018 Perşembe 10:26
Mehmetçik için  helva dağıttılar

    Afrin'de devam eden Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan Mehmetçik ve şehitler için Türkiye genelinde olduğu gibi Edirne'de de dualar okundu. Öğle namazının ardından Edirne Belediyesi tarafından Afrin harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik ve şehitler için helva dağıtıldı.
Yaklaşık 1 aydır Afrin Zeytin Dalı Operasyonun da görev yapan Mehmetçikler için dualarının onlarla olduğunu belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu "Bugün, Zeytin Dalı operasyonundaki Mehmetçiklerimize hayır dualarımızı gönderdik. Onlarlayız, onlarla birlikteyiz, bütün gönlümüz onlarla birlikte. Hem şehitlerimiz için dua okundu, hem de cephede mücadele eden askerlerimiz içinde hayır dualarımızı gönderelim istedik. Biliyorsunuz bütün ülkenin gözü kulağı orada. Onlardan bir acı haber gelmesin diyerek dualarımızı ediyoruz. Yaşadığımız acılar son olsun bitsin. Bundan sonra bu ülkeler bu tür acılar yaşamasın. O kadar güzel bir ülkede bu tür şeyler artık konuşmayalım, daha güzel şeyler konuşalım. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Bugün Edirne'deki 31 camide dualar okundu ve camilerimizde öğle namazından sonra Deneme Bonusu 10 bin helva dağıtımı yapıldı. Edirne tek elden tek yürek, ellerimizi mevlaya açtık, onlar için dua ediyoruz" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.