MEMLEKET PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

Memleket Partisi Edirne İl ve İlçe Başkanlığı Edirne Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

MEMLEKET PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

Memleket Partisi Edirne İl ve İlçe Başkanlığı Edirne Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Eylül 2021 Pazartesi 06:26
MEMLEKET PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, yapılan genel kurulda seçilen Şükrüpaşa mahallesi muhtarı İrfan Tasmalı’yı ziyaret ettiklerini bildirerek, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Kendisini tebrik edip başarılarının devamını diledik. Muhtarlarımız demokrasimizin ve halkımızın temsilinde başlangıç noktası olup bölgesinde güvenilen ve inanılan kişilerdir. Günümüzde muhtarların özlük haklarında belli iyileştirmeler yapılmıştır. Gerçek anlamda gereken önemin verilmesi bulunduğu mahalledeki sorun ve çözümlere ortak edilmesi fikir ve düşüncelerinin göz önüne alınmasıyla, söz hakkı verilmesiyle olur.

Memleket partisi olarak muhtarlıkları yerel yönetimlere destek birimi olarak güçlendireceğiz. İçinde yaşadığımız çağın gereklerine uygun olarak görevlerini halk yararına etkili ve verimli bir şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli alt yapıyı oluşturacağız. Muhtarlarımızın kendi mahallerini ilgilendiren konularda yerel yönetimlerin ilgili birimlerini toplantılarına katılarak üyeleri bilgilendirmelerini ve gerekli konularda oy kullanmalarını sağlayacağız.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.