Avlulu Dubleks Ev Satılacak

Çanakkale Ayvacık'ta 314 m2 avlulu dubleks ev satılacak.

Avlulu Dubleks Ev Satılacak

Çanakkale Ayvacık'ta 314 m2 avlulu dubleks ev satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Şubat 2021 Pazar 14:59
Avlulu Dubleks Ev Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Ayvacık İlçe, Mıhlı Köyü İskelebaşı mevkii 147 Ada, 25 parsel sayılı taşınmaz tapuda 314,62 m.2 olup Dubleks Betonarme ve Arsası olarak kayıtlıdır. Taşınmaz imar yoluna 15,41 metre cephelidir. Taşınmaz Ege denizine kuşbakışı 270 metre, Çanakkale - İzmir asfaltına 130 metre mesafededir. Taşınmaz Küçükkuyu Belediyesinin alt yapı, üst yapı ve çevre temizlik hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazın zemin katında bir antre, 2 oda bir salon ve banyo, wc, 2 adet balkon mevcuttur. Kapı pencere doğramaları ahşap doğrama olup zeminler fayans ile kaplı olup bakımlıdır. 1 katta 3 oda, jakuzi ile gömme banyo ve wc vardır. Çatı katında ise 2 oda bir wc , koridor ve batı kısmında ve doğru kısmında teras mevcuttur. Dupleks merdivenler ahşap, çatı kırmızı kremit ile kaplıdır. Bina yaklaşık 20 yıllıktır. Ruhsat bilgisinde ise çatı gözükmemektedir. Isınma soba ve klima ile yapılmaktadır. Taşınmazda güneş enerjisi mevcuttur. Yapının dış pencereleri PVC olup dış kapı çelik kapıdır. Taşınmazın dışında bir depo ve fırın ile zirai muhtesatlar mevcuttur. Taşınmazın avlu kısmında 2 adet mandalina ağacı, 2 adet zeytin ağacı, 2 adet portakal ağacı, 1 adet kayısı, 2 adet limon ağacı ve 2 adet üzüm ağacı bulunmaktadır. Avlu duvar ile çevrilidir. Mahallinde yapılan incelemede Zemin kat 63 m², 1 kat 63 m² ve çatı katı 34 m² olmak üzere 160 m² alana sahiptir. Ayrıca 29 m² teras alanı mevcuttur.

Tahmini bedeli  824.302 ₺ olan taşınmazın ihalesi, AYVACIK BELEDİYESİ NİKAH SALONU'nda, 28/04/2021 günü saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/739798/emlak/konut/canakkale-ayvacikta-314-m2-avlulu-dubleks-ev-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.