Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 2+1 daire icradan satılacak.

Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Mart 2021 Pazar 17:26
Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 309 Ada, 1 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, ÇINARPARE Mevkii, -/4/-/71 Nolu Bağımsız Bölüm Parsel üzerinde Betonarme karkas sistemde, Bodrum+Zemin+4 normal katlı olarak inşa edilmiş binanın 6583 Parsel numarasında iken Kepez Belediyesince verilmiş 27.02.2012 tarih ve 20 no.lu Yapı Ruhsatı mevcuttur. Söz konusu mesken merdiven çıkışı sağdan birinci daire olup, katında 10 daire bulunmaktadır. Her iki sokağa cephesi bulunan mesken; birinin içinde banyo+wc bulunan 2 oda, salon, mutfak, banyo+wc, antre, 2 balkon ve bir terastan dan oluşmakta olup, teras (46,40 m2) dahil net 146,54 m2 lik kullanım alanına sahiptir.Mesken içerisinde mimari plana göre kısmen değişiklik yapılmış olup, mutfak ile bir odanın yer değişikliği olmuştur. Mimarlık hizmetlerine göre III. sınıf B grubu yapılardan olan bina %100 inşa seviyesinde olup, söz konusu meskenler ikamet edilir durumdadır. Ana taşınmaz doğalgaz yakıtlı, merkezi sistem ısıtmalı ve asansörlü olup, merdivenleri mermer kaplamalı, korkulukları alüminyum doğramadır. Binanın kapalı otoparkı ve peyzajı yapılmış, çimlenmiş ve ağaçlandırılmış bakımlı bahçesi bulanmaktadır. Çelik daire giriş kapısı, Amerikan panel oda kapıları ile ahşap görünümlü ısı camlı pvc pencere doğramaları bulunan meskenlerin zeminleri; antre, oda ve salonda laminat parke, ıslak hacimlerde ve balkonlarda seramik kaplamalı, duvarları; antre, oda ve salonda alçı sıva üzeri saten boya, ıslak hacimlerde seramik kaplamalıdır. Tavanları alçı sıva üzeri plastik boyalı ve kartonpiyerlidir. Salon tavanı spot aydınlatmalı kısmi asma alçı tavanlıdır. Banyo tavanı alüminyum levha kaplamalı asma tavandır. Mutfak dolapları akrilik kapaklı mdf olup, granit tezgâhı, ankastre ocağı ve davlumbazı bulunmaktadır. Meskenin sıcak su ve mutfak ocağı içinde ayrıca doğalgaz tesisatı mevcuttur. Taşınmaz,Şehir ve belde merkezine uzak olmakla birlikte ulaşımı kolay bir bölgede yer almakta olup, toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesindedirler. Çevrelerinde her türlü sosyal yapı bulunmakta ve Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır.

Tahmini bedeli  420.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇANAKKALE ADLİYESİ ZEMİN KAT. AZ-26 NOLU MEZAT SALONU MERKEZ/ÇANAKKALE'de, 03/06/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.