MHP İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Yönetimi istifa etti. İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu dün düzenlediği basın toplantısında istifa kararını açıklarken; işlerinin yoğun olması nedeniyle istifa ettiğini belirtti.

MHP İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Yönetimi istifa etti. İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu dün düzenlediği basın toplantısında istifa kararını açıklarken; işlerinin yoğun olması nedeniyle istifa ettiğini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Eylül 2019 Perşembe 08:39
MHP İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ve İl Yönetimi geçtiğimiz gün Genel Merkez’e istifa dilekçesini sundu. Başkan Ferhatoğlu dün düzenlediği basın toplantısında istifa gerekçesini şu sözlerle açıkladı: “Ben bir avukatım. İşimiz dikkat edilmesi, hassasiyet gösterilmesi gereken bir iş. İşime ve aileme vakit ayırabilmek için dün itibarı ile Genel Başkan Yardımcımız Semih Bey ile görüşüp istifamı Ankara'ya gönderdim.”

“İŞİME VE AİLEME VAKİT AYIRABİLMEK İÇİN İSTİFA ETTİM”

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen yıl Nisan ayında göreve başladım. Seçimlere bir buçuk ay kala zor bir süreçte il başkanı oldum. Seçimleri atlattık. Yerel seçimler oldu ve arkadaşlarımızla elimizden gelen gayreti gösterdik. İstanbul seçimleri oldu ve defalarca oraya da giderek çalışmalar yaptık. Ben bir avukatım. İşimiz dikkat edilmesi, hassasiyet gösterilmesi gereken bir iş. Artık postadan tebligat gelmiyor. E-tebligat geliyor sürekli takip gerektiriyor ve işimizde zorlanmaya başladık. İşime ve aileme vakit ayırabilmek için dün itibarı ile Genel Başkan Yardımcımız Semih Bey ile görüşüp istifamı Ankara'ya gönderdim. Görev süresince bana destek olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, merkez ilçe ve tüm ilçe başkanlarıma yönetim kurulu üyelerimize ve tüm üyelerimize, basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“YENİ YÖNETİME YARDIMCI OLACAĞIZ”

Yeni başkan ve yönetimin en kısa sürede belli olacağını belirten Ferhatoğlu, “İl Başkanının tam zamanlı mesai yapması gerekiyor. Kolay bir iş değil. Çocuklarıma da vakit ayırmam gerekiyor. Gelecek arkadaşlara da elimizden geldiğince ben ve yönetimimle beraber yardımcı olmaya çalışacağız. Bir ay sonra kongrelerimiz başlıyor. İlçeleri gezmek zaman ayırmak gereken bir iş. Yeni arkadaşlara hayırlısı olsun. Yine bizden biri gelir tecrübeli, işleri bilen, sevilen biri gelir diye düşünüyorum. Gelecek olan arkadaş altı aylık gelecek. Sonrasında seçim olacak. Bizim görev süremiz zaten doluyor biz de geçen dönemle seçimle gelmiştik. İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle istifamı sundum.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.