MHP MERİÇ İLÇE BİNASI AÇILDI

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Meriç İlçe Binasının açılışını yaptıklarını bildirdi.

MHP MERİÇ İLÇE BİNASI AÇILDI

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Meriç İlçe Binasının açılışını yaptıklarını bildirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Eylül 2021 Perşembe 06:52
MHP MERİÇ İLÇE BİNASI AÇILDI

Tercan yaptığı yazılı açıklamada, yeni hizmete giren MHP Meriç İlçe binasının açılışını yaptıklarını dile getirerek, şunlara yer verdi:

“MHP Meriç İlçesi’nin açılışı, size, bize, hepimize, Meriç İlçemize, Edirne İlimize, MHP ve Ülkücü camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabbı Allahtan niyaz ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın! Bugün Meriç İlçesinde tarihi bir gün yaşıyoruz. Çünkü gönüllerin birleştiği güzel bir İlçedeyiz. MHP Meriç İlçe binamızın açılışına vesile olan, MHP Meriç İlçe Başkanımız Sayın Tacettin Özsu’ya, İlçe Yönetimine ve emeği geçen herkese. Açılışımıza iştirak eden katılımcılara, misafirlerimize, Meriç halkına çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

MHP birlik ve kardeşlik ocağıdır, MHP ilke, ülkü ve ahlak meşalesidir, MHP Meriç'dir. Meriç halkının özü ve özetidir.

Tek umut, tek çözüm MHP’dir. Başka yolu yoktur. Tek çare şüphesiz ki MHP'dir. Edı̇rne'de MHP bugün bu inanç ile ayaktadır. MHP İl Yönetimi ve MHP'nin tüm teşkilatları 2023 Yılında yapılacak seçimlerde başarıyı yakalayabilmesi için seferberlik içindedir.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.