MHP RECEP KOZAN’I AÇIKLADI

MHP Genel Merkezi tarafından Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Recep Kozan; “Edirne’ye hizmet edeceğime dair söz veriyorum. Bunun için her şeyimiz mevcuttur. En önce inancımız vardır. Yeter ki,  Edirne halkının oylarıyla bizleri destekleyin.” Dedi.

MHP RECEP KOZAN’I AÇIKLADI

MHP Genel Merkezi tarafından Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Recep Kozan; “Edirne’ye hizmet edeceğime dair söz veriyorum. Bunun için her şeyimiz mevcuttur. En önce inancımız vardır. Yeter ki,  Edirne halkının oylarıyla bizleri destekleyin.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Aralık 2018 Salı 08:11
MHP RECEP KOZAN’I AÇIKLADI

MHP Genel Merkezi tarafından Edirne Belediye Başkan Adayı olarak Recep Kozan’ın açıklanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ve Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan basın toplantısı düzenledi.

“AMACIMIZ EDİRNE VE EDİRNE İNSANINA HİZMET ETMEK”

Amaçlarının Edirne ve Edirne insanına hizmet etmek olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu; “Genel Merkezimiz tarafından Edirne Belediye Başkanı olarak Recep Kozan açıklandı. Ben daha önce defalarca adayımızın sevilen, işinde başarılı, dürüst ve işin ehli olacağını söylemiştim. Çok şükür Recep ağabeyimiz bu özelliklerin tamamını taşımaktadır. Bizim amacımız Edirne ve Edirne insanına hizmet etmek. Alt yapı, çöp, içme suyu, park, yeşil alanlar, yol ve çocuklar için  hazırlanan oyun alanları öncelikle ivedili bir şekilde halkımızın hizmetine sunmaktadır. Bunlar öncelikli hedefimiz olacak.” Dedi.

“HERKES PROJELERİMİZDEN MEMNUN KALACAK”

MHP’nin yönettiği belediyeler olduğunu da hatırlatan ve Edirne’nin belediyecilik anlamında gerilediğini vurgulayan Ferhatoğlu, “Bizim elimizde olan MHP Belediyeleri var. Onların elinde olan doneleri alıp harmanlayarak Edirne için en uygun neyse, en iyi neyse emin olun ki herkes projelerimizden memnun kalacak. Bizim işimiz Edirne biz Edirne’ye güveniyoruz. Edirne halkından da sandıkta işini bilen, dürüst, temiz aday olan Recep Kozan’a oy vermelerini istiyoruz. Edirne’mizde seçilirsek güzel günler beklemektedir. Edirne’miz maalesef  30 yıldan beri aynı zihniyetle yönetiliyor. Edirne kanaatimizce maalesef yönetilemiyor. Ben Edirneliyim ve burada yaşıyorum. Alt yapı, yollar,  içme suyu, hizmetleri ve ulaşım pahalılığı, otopark yetersizliği, oyun alanları ile ilgili maalesef çağın ve Türkiye’deki nerdeyse yüzde yüzde yetmiş seksen ilin gerisindedir. Edirne’miz belediyecilik hizmeti anlamında neredeyse son sıralara gerilemiştir.” Dedi.

“AÇAN KARDELENLERİ SOĞURDUNUZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmasını eleştiren Ferhatoğlu; “Mevcut Belediye Başkanını canlı yayında bir şekilde hayretler içerisinde izledim. Kendisi konuşmasına Nazım Hikmet’in şiirleri ile başlamış, partisinin kuvayi milliye hareketi ile kurulduğunu beyan etmiş, devamında ise Ahmet Arif şiirlerini devam etmiş. Daha sonra yine Mevlana Yunus Emre’den alıntılar alıp konuşmuştur. Ancak benim ilgimi şu cümle çekmiştir.  Memleketime bahar getirip, her karış toprağına kardelen açtıracakmış. Bu Edirne’ye 5 yıldan beri bahar getirmediniz ki, siz baharı karartınız. Beş yıldan beri Edirne’de kardelen açtırmak yerine açan kardelenleri soğuturdunuz. Bunu tüm Edirne bilmektedir. Edirne’nin kardelenlerini soğutturan yerel iktidara Edirne bundan sonra oy vermeyecektir. Edirne’nin geleceği ile menfi yönde oynadın.” Dedi.

“ATATÜRK’ÜN GERÇEK VARİSİ TÜRK MİLLETİ, CHP DEĞİLDİR”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a tavsiye veren Ferhatoğlu, “Bil ki Atatürk, büyük bir komutan. Üstün meziyetleri olan bir komutan olarak Türk milletinin kalbinde tat kurmuştur. Elbette Atatürk, istikbal ve istiklal demektir. Yüce önderimizi senin gibi Edirne’yi yakından tanıdığı ve yaptığın işleri bildiğimiz birinin ağzına alması yakışmıyor. Önce bir aynaya bak. Mustafa Kemal Atatürk, yaşasaydı CHP’yi mirasından ret ederdi. Atatürk’ün gerçek varisi Türk Milleti, CHP değildir. Çok şükür MHP, Atatürk’ü fikirlerine sadakatle bağlıdır.” Dedi.

“EDİRNE’YE HİZMET EDECEĞİME DAİR SÖZ VERİYORUM”

MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan da; “Biz Edirne’nin bir ferdiyiz. Yeşil Edirne’mizin yemyeşil olmasını istiyoruz. En az diğer iller kadar, daha ileri seviyeye gelmesini arzu etmekteyiz. Bu yolda bizlerde bir şeyler yapmak istedik. Beni tanıyan bilir. Ben uzun yıllar boyunca devlet memurluğu görevinde bulundum. İnşallah aynı karakter ve çalışma ile Edirne’mize çok güzel hizmetler edeceğimizi garanti olarak söylüyorum. Edirne’ye hizmet edeceğime dair söz veriyorum. Bunun için her şeyimiz mevcuttur. En önce inancımız vardır. Yeter ki,  Edirne halkının oylarıyla bizleri destekleyin.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.