MHP Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Mhp Milletvekili adayları seçim çalışmalarını Meriç ilçesi ve köylerinde sürdürdü.

MHP Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Mhp Milletvekili adayları seçim çalışmalarını Meriç ilçesi ve köylerinde sürdürdü.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Haziran 2018 Cumartesi 10:33
MHP Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

               MHP Edirne Milletvekili adayları seçim çalışmalarında hız kesmeden Meriç İlçe halkı ile kucaklaşamaya devam etti. Çalışmalarını sürdüren adaylar vatandaşların ilgisini gördü. 24 Haziran seçimleri için vatandaşla buluşan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 4 milletvekili adayları vatandaşla sohbet ederek, sorunlarını dinlemeye devam etti. Adaylarımız Meriç İlçesinde sokak sokak, belde belde, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını, dertlerini dinlemeye devam edip, Allah'ın izniyle hedefe ulaştıklarında çözüme kavuşturacaklarını belirttiler.

           Çalışmalarını 24 Haziran'a kadar sürdüreceklerini ekleyen adaylar Meriç İlçe halkından, köylüden, Çiftçiden destek istediler. Yapılan seçim çalışmalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan MHP İl Sekreteri ve Basın Danışmanı Zekir Tercan “MHP var olduğu müddetçe, Allah'ın izniyle ülkemize ve milletimizi zarar verilmesine asla ama asla müsade etmeyeceğiz. Cumhuriyete ve Atatürk'e dil uzatılmasına asla müsade etmeyeceğiz. Türkiye'nin biriken ve gittikçe ağırlaşan çok ciddi, çok derin ve acil olarak çözüm bulunması gereken sorunları var. Bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğumuzu artık herkes kabul ediyor. Yeni bir İstiklal harbi veriyoruz.

               Böyle bir durumda özel hesaplar yapmak, siyasi menfaatler gözetmek vicdan ve ahlak sahibi insanların yapabileceği bir şey değildir. Siyaset elbette kendi mecrasında yürüyecektir. Bu başka bir meseledir. Ama selden kütük kapmaya çalışmanın vatanseverlikle ilgisi olamayacağı gibi insanlıkla izahı mümkün değildir. Öncelik bu selin durdurulmasında, normalleşmenin sağlanmasındadır. 15 Temmuz gibi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kalleşliği yaşadık. Etrafımızda bir kan kuşatması var ve işin nerelere kadar ulaşabileceğini birkaç gün önce Kudüs'te gördük. Öncesinde Suriye'de yaşadık. Gözümüzün içine bakarak, doğrudan Türkiye'nin varlığını ve birliğini hedef alan terör örgütlerine tonlarca silah veriyor ve üzerimize salıyorlar.

          Hükümet sistemi değişikliğine, daha hızlı karar alınsın, daha etkili bir yürütme organı ortaya çıksın, birikimlerimiz, gücümüz ve enerjimiz kısır çekişmelerle heba edilmeyip ülkenin ağır sorunlarına harcansın diye gidilmiştir. Cumhur ittifakı bu şartlardan doğmuştur. Partilerin ittifak yapabilmelerinin önü, güçlü yönetimler ortaya çıksın diye açılmıştır.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.