MHP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Meriç İlçesini ziyaret ederek, esnafın dertlerini dinledi.

MHP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Meriç İlçesini ziyaret ederek, esnafın dertlerini dinledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Eylül 2021 Pazartesi 06:23
MHP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Zakir Tercan yaptığı yazılı açıklamada, ziyaretlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek, şunlara yer verdi:

“Meriç İlçemizin esnafını ziyaret ederek, esnafımızla dertleştik, konuştuk. Bize göstermiş oldukları ilgiye, alakaya en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Biz Meriç halkının yanındayız, biz Meriç halkının tercümanıyız, biz Meriç halkının umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız. MHP Meriç’tir. Meriç halkının özü ve özetidir. MHP Meriç’te söz sahibi olacaktır. MHP hak ettiği yere gelecektir. MHP Meriçte şaha kalkacak, herkes şaşıracak... MHP göreve hazırdır. Kimse MHP’nin yükselişini engelleyemez. Tek umut, tek çözüm MHP’dir. Tek çare şüphesiz ki MHP'dir.

Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir. Geçmiş çizgisinde kırık yoktur. Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün İlçe ve İl Yönetimleri üzerine düşen görevi Esnaf ziyaretleri yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik.

MHP’nin üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın.  Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023-2024 Yılında yapılacak seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur.. İlçelerimiz ile birlikte İl yönetimimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.