MHP’de Adaylar Tanıtıldı

MHP 27. Dönem Edirne Milletvekili adaylarını düzenlediği toplantıyla tanıttı. Toplantıda MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ““Parti olarak seçimlere hazırız. Ülke çıkarlarını ilk sıraya koyarak siyaset yapıyoruz.” Dedi.

MHP’de Adaylar Tanıtıldı

MHP 27. Dönem Edirne Milletvekili adaylarını düzenlediği toplantıyla tanıttı. Toplantıda MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ““Parti olarak seçimlere hazırız. Ülke çıkarlarını ilk sıraya koyarak siyaset yapıyoruz.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Mayıs 2018 Perşembe 10:53
MHP’de Adaylar Tanıtıldı

MHP 27. Dönem Edirne Milletvekili adaylarını Margi Otel’de düzenlediği toplantıyla tanıttı. MHP 27. Dönem Edirne Milletvekili adayları arasında birinci sırada Hakan Özkan, ikinci sırada Erkan Gege, üçüncü sırada Asef Ulutürk, dördüncü sırada ise Taner Albayrak yer aldı.

 Toplantıda konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, “Parti olarak seçimlere hazırız. Ülke çıkarlarını ilk sıraya koyarak siyaset yapıyoruz. Bu seçim döneminde MHP, Cumhur İttifakı'nın ana aktörlerinden biri olarak seçime giriyor. 'Cumhur İttifakı, Millet Aklı' sloganıyla yola çıktık ve Allah'ın izniyle başarılı olacağız. Bu süreçte insanlara bu ittifakı ve kurulma amacını çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bizim için önce ülkemizin geldiğini insanlara dokunarak iyi şekilde anlatmalıyız.

Başarılı olmak için tüm teşkilat olarak çalışmalıyız. Hedefimiz MHP'nin siyasal ve sayısal olarak mecliste çoğunluğu sağlaması. Daha çok milletvekili çıkartmalı, daha güçlü olmalıyız. Seçime kadar özverili şekilde çalışmalıyız. Yarınlar daha güzel olacak. Yeni sistemle ülkemiz daha güçlü olacak. MHP, bu ülkenin temel taşıdır. Biz Atatürkçü bir partiyiz. Bizim kurgumuz, vatan, İslam, Allah üzerinedir. Bu ülkenin MHP'ye çok ihtiyacı var." Dedi.

“SAHADA SİYASETİN NASIL YAPILACAĞI KONUSUNDA HERKESE BİR DERS VERECEĞİZ”

Toplantıda konuşan MHP birinci sıra Milletvekili adayı Hakan Özkan “Uzun yıllar teşkilat içinde görev yaptım. İnşallah Allah milletvekilliği görevini de nasip eder. Edirne'mize hizmet etmeyi arzuluyorum. Edirne'mizin sorunları, sıkıntıları çok fazla. Biz de bunların Ankara'da daha fazla dile getirilmesi için mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Daha önce yaptığımız birçok çalışma var ancak yeterli olmadığını görüyoruz. Sahayı iyi bilen birisiyim. 29 yıldır çok ciddi çalışmalar yaptım. Sahada siyasetin nasıl yapılacağı konusunda herkese bir ders vereceğiz.” Dedi.

İkinci sıra adayı Erkan Gege ise “1975 keşan doğumluyum. Teşkilatımızla 1990 yılında ocak teşkilatına girerek tanıştık.2014 yılında ilçe başkanlığına getirildim. 3 dönemdir ilçe başkanlığı yağmaktayken şimdi aday olarak huzurunuzdayım. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz inşallah Edirne’den iki milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum.” Dedi.

Üçüncü sıra adayı Asef Ulutürk de Edirne’yi sağlık turizminin başkenti yapmak istediğini belirtti.

Dördüncü sıra adayı Taner Albayrak ise Edirne için ne yapabiliriz bunun çabasını gözettiklerine değindi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.