MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Edirne İl Teşkilatı, Edirne Merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tanıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Edirne İl Teşkilatı, Edirne Merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tanıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Aralık 2018 Çarşamba 09:30
MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından kentte bulunan bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, Edirne Merkez ve ilçelerde partilerinin belediye başkan adayları tanıtıldı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda, Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Dr. Şahin Şengül, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Vedat Kışoğlu, Süloğlu Belediye Başkan Adayı Aydemir Aslan, İpsala Belediye Başkan Adayı Ramazan Alkıran, Havsa Belediye Başkan Adayı Tefik Altıparmak, Küplü Beldesi Başkan Adayı Ali Tükel, Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Reşat Akbaş basına ve partililere tanıtıldı.

FERHATOĞLU: “AY SONUNA KADAR PROJE PAKETLERİMİ HAZIRLAYACAĞIZ”

Toplantıda konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, MHP’nin gücüne güç katarak devam ettiğini söyleyerek, “MHP günden güne büyüyerek, millete hizmet aşkıyla yükseliyor. Millet bize görev yüklüyor,  vatan bizden hizmet bekliyor. Gerçek dava insanları, MHP’nin yüz aklarıdır. Ülkücü olan, ülkücü yaşayan, ülkücü kalan tertemiz vicdanlar her şeyin en iyisine layıktır. MHP sabrederek,  iman ederek, milletine ve maneviyatına derin bir bağlılık göstererek bugünlere gelmiştir. Bazı insanlar başkalarından bir dakika önce cesaret gösterdikleri için kahraman olmuşlardır. Buna göre, MHP’nin her ferdi kahramandır. MHP siyasetini millete göre yapar, tutarlılık içinde ve ahlaklı bir şekilde yapar. Vatandaşların hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için yerel seçimler tarihi bir fırsattır. Hiçbir zaman bu memleketin ekmeğini yemiş benim ve benimle birlikte çalışacak MHP gönül erlerinin, hiçbirinden hayrın dışında bir şey görmeyeceksiniz. Biz inşallah bu dönem ve daha önce de hazırlamış olduğumuz projelerimizi uygulayacağız. Ay sonuna kadar proje paketlerimizi hazırlayacağız. Edirne için çeyiz sandığımızdan biriktirdiğimiz sevdalı gönüllerin projelerini kamuoyuyla paylaşacağız. Edirne’miz bugüne kadar görmediği her türlü hizmeti görmeye layık bir ilimizdir.” dedi.

KOZAN: “EDİRNE HALKI HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”

Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan ise, “Bir dava uğruna yola çıkanlar yoldan yılmazlar, eğer yolunuz dava değilse yorulur ve yok olursunuz. Amacımız Edirne’ye ve Edirneliye hak ettiği değeri vermek, yerine getirilmemiş sözleri getirmek, tükenen umutları yeşertmektir. Aday olarak çıktığımız bu yolda proje ve hedeflerimizi belirlerken ana kaynağımız halkımızdan gelen istekler ve talepler olmuştur. Şehrimize ilişkin projeleri adaylık sürecinde halkımızla paylaşabilir somutluğa getirmek için çalışıyoruz. Halkımızın elinden tutmak, gönlünde olmak, sizlerin dertlerine derman olmak için hazırız. Edirne halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Edirne’ye ne kadar hizmet etsek azdır. ‘Geçmişe Saygı, Geleceğe Güvenle’ sloganıyla birleştirici bir anlayışla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Devler gibi eserler bırakmak için de karıncalar gibi çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.