MHP’NİN HEDEFİ EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ!

Göreve geldiklerinden itibaren yönetim kurulu üyeleriyle beraber hummalı çalışmalar yürüttüklerini belirten MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “MHP il teşkilatımızın hedefi 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde en az bir milletvekili çıkartmak.” dedi.

MHP’NİN HEDEFİ EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ!

Göreve geldiklerinden itibaren yönetim kurulu üyeleriyle beraber hummalı çalışmalar yürüttüklerini belirten MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “MHP il teşkilatımızın hedefi 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde en az bir milletvekili çıkartmak.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ocak 2020 Çarşamba 06:19
MHP’NİN HEDEFİ EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ!

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Göreve geldiklerinden itibaren yönetim kurulu üyeleriyle beraber titizlikle çalışmalar yaptıklarını belirten Tercan, 5 ilçede yeniden yapılanma içerisine gittiklerini söyledi. Tercan il teşkilatı olarak hedeflerinin ise 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde en az 1 milletvekili olduğunu ifade etti.

“5 İLÇEMİZİ YENİDEN YAPILANDIRDIK”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 5 ilçede yeniden yapılanmaya gittiklerini söyleyerek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar il yönetimimizle beraber hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz, ardından iade-i ziyaretler oluyor. Üyelerimiz ve misafirlerimiz partimizi ziyaret ediyor. Yeni üyeler kazanıyoruz. Bu vesileyle bizler MHP’nin Edirne’de hak ettiği yere gelebilmesi için ciddi çalışmalar yapıyoruz. 5 ilçemizi yapılandırdık. Bu 5 ilçemizin başkanları ve ilçe yöneticileri birlik içerisinde MHP’nin çıtasını yükseltmek, MHP’ye ivme kazandırmak için faaliyet içerisindeler. Bundan birkaç gün önce merkez ilçe başkanımız dâhil olmak üzere tüm ilçe başkanlarımızı ve yardımcılarımızı toplayarak bir istişare toplantısı yaptık. Bu toplantıda aldığımız kararları hayata geçirmek için planlamalarımız devam ediyor.” dedi.

“2023’TE HEDEFİMİZ EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ”

2020 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde Edirne’den en az 1 milletvekili çıkartmak istediklerini belirten Tercan, “MHP il teşkilatımızın hedefi 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde en az bir milletvekili çıkartmak. Yarından itibaren esnaf ziyaretlerimizi yapacağız ve onlara broşür dağıtacağız.  Esnafımızı, köylümüzü, çiftçimizi, emeklimizi MHP’ye davet edeceğiz. Onların dertlerini, sıkıntıları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. MHP’nin Edirne tabanı çok güçlüdür. Edirne’den zamanında 52 bin oy almış bir partiyiz. 2007’de milletvekili çıkartmıştır. Şu anda MHP’nin üzerindeki ölü toprağı attık. 24 Haziran seçimlerinde ve belediye başkanlığı seçimlerinde almış olduğumuz olar MHP’yi ve bütün camiayı derinden üzmüştür. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 5,31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığı seçimlerinde aldığımız oy yüzde 5’tir. Bu bizi üzdü. Bu sıkıntıları gidermek için Genel Başkanımız bizi tekrar görevlendirdi. Zevkle çalışıyorum. İl yönetimimiz güzel hizmetler etmiş ve başarılı arkadaşlarımızdır. Bu arkadaşlarla yolumuza devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.