MHP’NİN PAROLASI ‘SADECE SEÇİMDE DEĞİL’

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ‘Sadece Seçimde Değil’ parolasıyla hareket ederek her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldiklerini ifade etti. Edirne Merkez ve ilçelerde var güçleriyle çalıştıklarını belirten Tercan, yapılan çalışmaların meyvesini alarak çok sayıda yeni üye kaydı yaptıklarını vurguladı.

MHP’NİN PAROLASI ‘SADECE SEÇİMDE DEĞİL’

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ‘Sadece Seçimde Değil’ parolasıyla hareket ederek her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldiklerini ifade etti. Edirne Merkez ve ilçelerde var güçleriyle çalıştıklarını belirten Tercan, yapılan çalışmaların meyvesini alarak çok sayıda yeni üye kaydı yaptıklarını vurguladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ocak 2021 Pazartesi 06:35
MHP’NİN PAROLASI ‘SADECE SEÇİMDE DEĞİL’

Milliyetçi Hareket Partisi Zakir Tercan, İl Teşkilatı olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Edirne Merkez ve ilçelerde çalışmaların plan ve program dahilinde devam ettiğini belirten Tercan, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Yaptıkları çalışmaların meyvesini alarak çok sayıda üye kaydı yaptıklarını dile getiren Tercan, 2023 yılında gerçekleşecek seçimlerde en az 1 milletvekili çıkarmayı ve Belediyeyi kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

“VATANDAŞI SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAMAK DOĞRU DEĞİL”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında gerçekleşecek seçimlerde başarılı olabilmek adına var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “MHP İl teşkilatı olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz Edirne'de milletvekili çıkarabilmek. 2023 yılında yapılacak seçimlerde de en büyük arzumuz belediye başkanlığını kazanmak. Esnaflarımızı, köylülerimizi ve çiftçilerimizi dolaşıyoruz. Dertleri ve sıkıntılarını dinleyerek not alıyoruz. Onlardan aldığımız notları ilgili makamlara iletiyoruz. Edirne'de siyaset yapan insanlar olarak dertlere ve sıkıntılara çözüm arayışı içinde olmak boynumuzun borcudur. Vakıf kiracılarının en büyük istekleri kiraların dondurulmasıdır. Bu salgın dönemi bitene kadar kira alınmamasını istiyorlar. Biz de onları ziyaret ettiğimizde isteklerini ilgili makamlara bildiriyoruz. Bu dönemde herkes sıkıntı yaşıyor. El ele vererek birbirimize destek olmamız gereken bir zamandayız. Seçimlerde gittiğimiz zaman en kötü günümüzde sizi hiç görmedik gibi sözlerle karşılaşmak istemiyoruz. Seçmeni seçimden seçime hatırlamak doğru değil. Seçmene dokunacaksın, gönlünü kazanacaksın.” dedi.

“ÇALIŞMALAR İLÇELERDE DE SÜRÜYOR”

Tercan, söz konusu çalışmaların ilçelerde de devam ettiğini söyleyerek, “İlçe teşkilatlarımızla da değerlendirme toplantısı yapıyoruz. İlçelerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Plan ve program dahilinde çalışmalar sürüyor. İlçelerde de güzel sonuçlar alabilmek için onlar da orada çalışmalar ve ziyaretler yapıyor. İlçe başkanlarımız bölgelerindeki sıkıntıları bize iletiyor. Biz de rapor hazırlıyoruz ve genel merkezimize gönderiyoruz. Bu konuda güzel çalışmalar yapıyoruz. Esnafımızın istekleri hayata geçerse rahat nefes almış olurlar. Sıkıntılar paylaştıkça azalır. Partimize çok ciddi geri dönüşler var. Bu da bizleri memnun ediyor. Gelen kimseyi boş çevirmemeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ”

Son zamanlarda birçok yeni üye kaydı yaptıklarını söyleyen Tercan, “Çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Son zamanlarda partimize üye sayısında artış var. Bu da bizi memnun ediyor. Geçen veteriner bir kızımız geldi üye oldu. Vatandaşlarımızdan gelip üye olanlar var. Genç yetenekli olan kardeşlerimizle de ileriye dönük daha fazla çalışmalar yapacağız. Ülke meselesinde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bilgi birikimimizle yeni üye olan vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Partimize yoğun bir katılım var. Uzunköprü'den de partimize ciddi katılımlar var. Biz baba ocağına davet ettiğimiz zaman bu davetimiz ses getirmiştir. Bu yeni katılanlar bize güç ve moral veriyor. İnşallah ileriye dönük projelerimizi hayata geçireceğiz. Bunları hayata geçirdiğimiz zaman Edirne'de belediyeyi de alırız, milletvekili de çıkarırız.” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZ İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ”

MHP ve Ülkücü camianın Türkiye için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunun altını çizen Tercan, “Cumhur ittifakı olarak bunun ruhuna göre hareket ediyoruz. Cumhur ittifakına zarar gelmemesi için her konuda hassasiyetimizi koruyoruz. Bu konuda genel başkanımız da hassas davranıyor. Dış güçler boş durmuyor. Bir tane Türkiye var. Türkiye'mize zarar gelirse Türk İslam dünyası da heba olur. Türk İslam dünyasının en büyük sözcüsü Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Çünkü biz Turan fikrine sahip olan bir partinin mensuplarıyız. Kızıl Elma hedefimiz var. 2023 yılına çok güçlü çıkmamız lazım. Güçlü çıkacak ki ülkemize daha iyi hizmetler edelim. Ülkücü arkadaşlarımız vatanı için canını kanını vermeye her zaman hazır durumdadır. Ülkemiz zor durumda olduğu zaman da hiç düşünmeden üzerine düşen ne varsa yapar. Şehit olan arkadaşlarımız var. Allah rahmet eylesin. Biz ülkemiz için varız. Önce ülkemiz diyoruz. Partimizden fazla ülkemizin en iyi seviyeye gelmesi için mücadele ediyoruz. Rusya ve Amerika'nın gözü Türkiye'dedir. Ama şunu da unutmasınlar ki MHP ve Ülkücü camia olduğu sürece hiçbirinin gücü yetmez. Ülkemiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Yeter ki Türk Milleti bize bir fırsat tanısın.” dedi. 

Kerem Filiz


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.