Zemin Katta bulunan Konut ve Depo Satılacak

Kırklareli Merkez'de zemin katta bulunan konut ve depo icradan satılacak.

Zemin Katta bulunan Konut ve Depo Satılacak

Kırklareli Merkez'de zemin katta bulunan konut ve depo icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Mart 2021 Perşembe 15:20
Zemin Katta bulunan Konut ve Depo Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tapu kaydına göre taşınmaz, Kırklareli ili, merkez ilçe, Karacaibrahim Mah. 8 ada 78 parsel zemin kat 2 no, ana taşınmaz yüzölçümü 515,47 m2 , 13/144 arsa paylı olup bağımsız bölümün kat irtifakı Orhan Özcan'a aittir. Tapu kaydı eklenti bilgilerinde depo belirtilmektedir. Taşınmaz şehir imar planı içinde konut alanında kalmaktadır. Bitişik nizam 4 katlı inşaat adası içindedir. Taşınmaza ait Orhan ÖZCAN ve hissesi adına verilen 26/11/2015 tarih 256 nolu yapı ruhsatı olup , söz konusu taşınmaza ait yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır. Taşınmaz zemin kat 2 nolu bağımsız bölümde olup , konut salon+mutfak . oda ve banyo bölümlerinden ibarettir. Salon+mutfak ve odanın zeminleri laminant parke ile döşelidir. Duvarları saten boyalı , tavanlar badanalıdır.Banyonun zemini ve duvarları tavana kadar seramik ile kaplıdır.Tavanı asma tavandır.Banyoda duşakabin,klozet ve dolaplı lavabo mevcuttur. Salon içinde mutfak dolabı ve tezgahı mevcuttur.Giriş kapısı çelik, pencere plastik doğramadır.Isınma şekli doğalgazlıdır.Kombi yoktur.Elektrik ve suyu mevcuttur.Zemin kat 2 nolu konutun eklentisi olan bodrum kattaki deponun giriş kapısı çeliktir.İç zeminleri laminat parke ile döşelidir.Duvarları plastik badanalı,tavanlar ise asma tavandır.Depo içinde ayrıca tuvalet bölümü mevcuttur.Tuvalet duvarları ve zemini tavana kadar seramik ile kaplıdır.Tuvalette klozet ve lavabo mevcuttur.Elektrik ve suyu mevcuttur.Binada asansör mevcuttur. Kırklareli Tapu Müdürlüğünce gönderilen kat irtifakına esas mimari projeye göre zemin kat 2 nolu konutun ( zemin kat konut 47,44 m2 + eklentisi bodrum kat depo 237,85 m2 olmak üzere ) toplam alanı 285,29 m2 dir.. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup , üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış , yakın çevresi konutlar + işyerleri + okul + cami + park + belediye şantiyesi + otogar + itfaiye müdürlüğü + sanayi sitesi olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  400.000 ₺ olan taşınmazların ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 17.05.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.