MİNİK ELLER SEMAYA ŞEHİTLER İÇİN AÇILDI!

İdlib’te şehit olan kahraman Mehmetçikler için Kurtuluş İlkokulu’nda düzenlenen dua etkinliğinde minik eller semaya şehitler için açıldı.

MİNİK ELLER SEMAYA ŞEHİTLER İÇİN AÇILDI!

İdlib’te şehit olan kahraman Mehmetçikler için Kurtuluş İlkokulu’nda düzenlenen dua etkinliğinde minik eller semaya şehitler için açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Mart 2020 Perşembe 06:38
MİNİK ELLER SEMAYA  ŞEHİTLER İÇİN AÇILDI!

Kurtuluş İlkokulu yönetimi ve okul aile birliğinin ortaklığında İdlib’te şehit olan kahraman Mehmetçikler için dua okutuldu. İlkokul öğrencisi minikler semaya şehitler için ellerini açarken; görevli askerlere moral vermek amacıyla yazmış oldukları mektupları da sınırda görev yapan askerlere gönderilmek üzere Yarbay İlker Garip’e teslim ettiler.

“GÖREVLİ ASKERLERİMİZE MORAL VERMEYİ AMAÇLADIK”

Kurtuluş İlkokulu Müdürü Özer Gökçeciler, programla ilgili yaptığı bilgilendirmede, “480 öğrencimiz, öğrencilerimizin velileri ve 20 öğretmenimizle birlikte şehitlerimize dua etkinliği düzenledik. Şu an İdlib’te görev yapan askerlerimize moral vermeyi, çocuklarımıza da bayrak ve vatan sevgisini aşılamayı amaçlıyoruz. Okul aile birliğimizle görüşerek böyle bir etkinlik yapmak istedik. Programımızda şehitlerimiz için dua edilecek, çocuklarımızın askerlerimiz için yazdığı şiirler okunacak, sonrasında da öğrencilerimizin yazdığı mektup ve şiirleri sınırda görev yapan askerlere ulaştırılmak üzere komutanımıza teslim edeceğiz.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.